![]() |
Turkcell den 50 kontör (son 1 gun) KAMPANYA HAKKINDA SORULAN SORULAR "TurkcellE-postaAdresi Alan Herkese 50 Kontör/12,5 dk Hediye!" kampanyası nedir? 11 - 24 Aralık tarihleri arasında TurkcellE-postaAdresi alan herkese 50 kontör/12,5 dk hediye. Bu kampanyadan kimler yararlanabilir? Bu kampanyadan tüm Turkcell kullanıcıları yararlanabilir. Kampanya ne zamana kadar geçerli? Kampanya 11 - 24 Aralık tarihleri arasındadır. Bu kampanyadan faydalanmak için kampanyaya kaydolmam gerekli mi? Kampanyadan yararlanmak için TurkcellE-PostaAdresi almak gerekmektedir. Bu kampanyadan nasıl yararlanırım? 11 - 24 Aralık tarihleri arasında turkcell.com.tr sayfasındaki TurkcellMesajlarım'dan eposta adresinizi alarak katılabilirsiniz. Bu kampanyada hediye edilen kontör/dk 'lar ne kadar süreyle kullanılabilecek? Kazanılan kontör ve dk'lar 1 ay boyunca geçerli olacaktır. Bu kampanyadaki hediye kontör ve dk'lar her türlü kullanım için geçerli midir? Turkcell içi tüm kullanımlarda geçerlidir. Ücretsiz kontör ve dk'lar hatlara nasıl tanımlanacak? TurkcellE-postaAdresi'nizi aldıktan 1 gün sonra hediye kontör ve dk'larınız hattınıza yüklenecektir (alıntıdır) |
son 1 gun kımse ıstemıyo galıba |
abi isterdim ama kullanmaya kullanmaya turkcell hat kapandı işime yaramıyo,yinede sağolsn:) |
Baktım ama tıklama yeri aktif değil :( |
webmesajlarıma girip oradan turkcellmail istiyorum u işaretleyeceksiniz bende dün kayıt oldum ama hala gelen giden yok :) |
bende aldım şimdi e-maili gelicekmi bakalım :D |
valla çok teşekkür ederim,bi deneyeyim bakalım:) |
Türkiye`de Saat: 17:08 . |