![]() |
ayrica forumda yorumlarini begendigim herkesi cok seviyorum ULAN.... onlar kendilerini biliyorlardir... |
tabiki Odin:) diger arkadasları cok cok iyi tanımıyorum işlerimden dolayı bugüne dek fazla zaman ayıramadıgım için ama sonucta bizler birer aileyiz herkezi seviyorum |
Alıntı:
|
:)))))) |
vay be şu düştüğüm duruma bak beni kimse grubuna almamış yani anşayacağınız TERKEDİLDİM TERKEDİLDİM Ben Karşılıksız sevgi duyarım insanlara ben bütün foruma katkıda bulunan arkadaşlarımı kardeşlerimi seviyorum siz beni sevmesenizde |
Merhaba, Ben yönetici oldugumdan dolayı herkeze eşit mesafede olmam gerektigini düşünüyorum o yüzden en çok anlaştığım üye grubu kurallara uyanlar diye düşünüyorum. |
valla gerekten tanısamda tanımasamda tüm forum üyelerini çok seviyorum tabi bunlar arasından sivrilenler var onları dahada çok seviyoruz:) blackbener kralçarşı gökhan onur ÖDÜL ABİM nuran BÜLENT ABİM aytek ... aklıma gelmeyenlerde var ismi olmayanlar kusura bakmasın:(.... |
samimi oldugum üyeler msn si bende bulunan arkadaşlar herkez kendini biliyor zaten tek tek saymama gerek yok ama onun dışında mehmetöztürk,adalear,ferruh,19bkj03....ve sayamadıklarım... Amcaoğluyla sürekli görüşüoz zaten..:):) |
Alıntı:
bende seni seviyorum.... :D benimlee evlenirmisin :D:D:D hahahah |
xdreamboyx ufukçarşo asgaroth karabey, eski arkadaşlardan özlediklerimde var.. herkese eşit mesafedeyiz, tribünde nasıl hiç tanımadıklarımızla omuz omuza bağırıp sarılıyorsak burada da aynı şekilde. ben hepinizi seviyorum büyüklerimin ellerinden küçüklerimin yanaklarından öperim |
Türkiye`de Saat: 08:47 . |