![]() |
ooo az mi ceza yedik bunun yüzünden:D :D :D bazen hocalar öle bi ceza veriolar ki...üff be:S..tamam bi daha yapmicam diom ama canim sIkIlio... kopya yazarim, koskoca "besiktas" yazarim, "2PAC" yazarim, birde aklima takilan sarki sözlerini.....ha birde baska bisi daha yazarim ama onu buraya yazmiim yoksa bani yerim:D |
tthotht yazarım sadece |
100.yılımızda oturdugum sıranın sol tarafında bjk de o sene bjk nin kadrosunda bulunan butun oyuncuların resimleri vardı ortaya buyuk bjk amblemi çizmiştim sağ ust tarafta futblcuların ismi numarasıyla alt tarafta ilk 11 imiz.oyle bi kazımıştım ki o yazıları sıraya sınavlarda başka yerde oturmak zorunda kalıyodum yazılmıyordu cunku.bi kes sınıfa girdiğimde sıra yoktu dersten cıktım sınıf sınıf arayıp sıramı buldum dersin ortasında aldım sırayı ;) |
http://img242.imageshack.us/img242/7296/arsrd3.jpg Askerde mevziye yazmıştım daha çok var ama onlar askeri sır :D |
oyle bi kazımıştım ki o yazıları sıraya sınavlarda başka yerde oturmak zorunda kalıyodum :):) |
aklıama gelen herşeyi yazarım :) |
ben genelde carşı amblemi cizerim |
ne varsa o an aklımda |
Koskoca bir yazıyla "ALAYINA İSYAN İNADINA BEŞİKTAŞ" yazmıştım...altında Çarşı Amblemi Olurdu...Altında Kız Arkadaşımın Adı Olurdu... Sıralar Değiştiğinde kötü olmuştum...Bi ara alıp sıranın ütünü saklasam mı dediydimde arkadaşlar vazgeçirdi :p:D neydi beee o günler |
Türkiye`de Saat: 19:16 . |