![]() |
Lütfen (+18) İsrail'in Yaptıkları http://web.comhem.se/~u53900029/Israil-filer/frame.htm Lütfen Diorum 18 Yaş Ve üstü İzlesin YandaKi kutudan Sırayla Bakarak İzleyebilirsiniz Ben Sonuna Kadar Bakamadım!. :mad: |
allah bın turlu belasını wersın ısraılın artık bırlık olup su ısraıle haddını bıldırmek gerekıo( bu arada +18 koymussun tesekkurler) |
izlemesek te israilin ne yaptigini bilmeliyiz... allah bu millete hep peygamber yollamis ama onlar allahin yoluna girmemisler simdi de muslumanlara karsi savas yapiyolar cunku musluman ulkelerinin birlesmesini istemiyolar biliyolar ki muslumanlar birlesirse ilk hedefleri israil ve ABD olur.... Bizde uzerimize dusen gorevi yerine getirmeliyiz israil mallarini kullanmamaliyiz cunku o paralar israil ordusuna gidiyor onlarda masum muslumanlari olduruyo :( .. |
gerçekten içler acısı bir tablo...ama İsrail'e kimsenin dur diyebileceğini sanmıyorum...admalar dünyayı yönetiyor... |
benim sevmedigim Iran sadece su anda Israile meydan okuyor israil de iran dan korkuyor su anda ama daha ileride ne olur bilmem |
bunu görmüştüm daha önceden Allah yahudileri üstün bi kavim olarak yaratmış aslında ama onlar inkarcı oldugu için lanetlenmiş Allah belalarını versin |
şerefsizler |
adi köpekler işallah onlar da bööle katliam edilir.. |
Gece Rüyam a Girdi Acayip Korktum Rüya Olduğu halde ben korkuyosam Onlar GErçek Yaşadıklarında Kim Bilir Neler Yapılardır ALLAH Sabır Güç Versin İsrailede Bundan Bin Beter Bela Versin İnş. (Amin) |
daha önce görmüştüm bunları...Allah yardım etsin... |
Türkiye`de Saat: 12:32 . |