![]() |
içini dökme sayfası.... buyrun arkadaslar buyrun arkadaslar herkes bu sayfaya bazı ınsanlara soleyemedıklerını ıcıne attıklarını solesın ıtıraf sayfası gıbı bısı |
senı gercekten cok kıskandm buralara gelebılcegını hıc dusunmedm ama napıyım cok sewdım |
sana sakın yapma , bunları yaparsan ben asla olmam dediğim fakat aynılarını benim yaptığım birsürü yanlışlar var...inan üzgünüm...içimdeki şeytanın sesi beni yönlendiriyor...inşallah beni affedebilirsin...eski günlerimize dönmeyi tekrar bana güvenebilmeni çok istiyorum ama bu imkansız gibi biliyorum :( |
aslında sana soyledıgım yapmanı ıstedıgım seylerı son zamanlarda kendım yapmadım guwenını kaybettım guwen bı defa kaybedıldımı tekrar kazanılmaz kendımden bılıorum ıns ıısındır gurbet ellerde ama sunu soleyım kımse sna bana baktıgım gbı bakamaz kımse senın ellerını bnm sardıgım gbı saramaz kımse senı bnm sewdgm kadar sewemez ama kımsede senı bnm uzdugum kadar uzemez :( |
ya ben kaybettiğimin dert ortağın candan arkadaşım hocamın yerine onun özellliklerinde ona benziyen birini koymak istiyorum ama nedense bir türlü karşılık alamıyorum o kadar çok yaklaşmayı denedim hatta adamın tansiyonu düşü diye gittim tansiyon aleti aldım ama yine yaranamadım ne yapsam bilmiyorum ki |
Ah ah ne yapacağım ben ünv yav bitecek mi acaba..... |
ya bu dersler bole gıderse bn bızımkılere ne dıcem:( off offf |
offf yine uyku yok yarin sabah erken kalkilacak offf hersabah ayni, yeter ulen :D:D:D uykuyla mücadeleye girdim bakalim kim galib gelecek... |
aslinda seni cok kiskaniyorum sende biliyorsun hatta sen beni daha cok kiskaniyosun bu kiskanclik sevgimizi birbirimize gosteriyo ama bence bi dozunu bulmamiz lazim.... |
takvimler 2002 yılını gösteriyordu dershanede ilginç bir olay sonucu tanıştığım ve sonradan kendisine olan duygularımın yoğunlaşarak arttı ama o zaman hem kendim için hemde onun için kendisine olan duygularımı açıklama imkanı bulamadım şimdi gerçekten pişmanım |
yüz kere söledim zarar etcez die dinlemedin..sayende 200 milyar zarar ettik: ) |
alın yazın olamadıgım ıcın affet benı:( |
Biliyorum bana yaptıklarından sonra kafanı duvarlara vuruyorsun.Allah'tan tek dileğim var.ömrünün sonuna kadar mutluluk yüzü görme ve hayatın sana eziyet olarak devam etsin.aynen şimdiki gibi.sonsuza dek huzurdan uzak belaya yakın ol. |
Alıntı:
emre kardes naptın sen ole herkes soleyemedıklerını ıtıraf etsn ddk sen resmen beddua etmssn naptı da bu kadar nefretını kazandı? |
Sana gitme diyemedim afet şimdimi ewet çok pişmanım... :(:( |
Alıntı:
beddua etmek iyi degildir... |
yeteryaaa artik arama beni istemiyom seni anlasana artik |
keske dun hıc yasanmasaydı:( ya ıkı kısı arasınada sıkıstım kaldım napcagımı bılmıorum |
dayak istiyorsun fazla kasinma |
terlı terlı su ıcme:D |
Bu yaptıklarına anlam veremiyorumm...Seninle konuşmak istiyorum ama sen benden her defasında kaçıosun...Kendini bana karşı soğutma çabası içindesin...Son yaptıkların gercekten yenilir yutulur cinsten şeyler deil...Bunları bana inat olsun die yaptığını biliyorum ama unutma ne yaparsan yap ne şekilde davranırsan davran kalbimdeki yerin hiçbir zaman değişmeyecekk...Bunu aklından sakın ama sakın çıkarma.... |
akadaşlar genellikle herkez aşk acısı çekiooo burada :) Allaha şükürler olsun ki öyle bi sorunum yok ama bana bu aylarda cok saglam para lazım bi devlet kuşu felan konsada biraz kendime gelsem gercekten zurnayım yaaa ödemelerim felan var accayip para lazım :( |
aynen aynen onur bu aralar bende cok sıkısıyım walla artık gelecek ay butun paramla ıddaa oynayacagım sanırım nolcak sonu kestıremıorum |
Bi anda düşman olduk nedense...Biz deilmiydik hep beraber olan,aynı masada oturan,ortak şeyler yaşayan...Benden nie kacıosunn??Sana seni sewmekten başka ne yaptımm??Sadece sewdimm... |
çok dertliyim çok,yazsam sayfalar yetmez:) |
Kimi sevsem, onun hep uzakta bir sevdiği vardı, unutamadığı ilk aşkı ya da onu terk edip giden sevgilisi... Kimi derinden sevsem, o bir başkasını derinden hatırlardı. Öylesine çok sevdim ki onları, başkalarına duydukları sevgiyi anlatmalarını sessizce, içim acıyla kanayarak dinledim. Beni yitirmekten hiç korkmadılar; çünkü onlara göre fazla iyiydim; bu yüzden ilk anda vazgeçilebilirdi benden. Beni terk edenlerden tek bir isteğim olurdu. 'Ne olur, bir daha beni aramayın! Çünkü ben kolay unutamıyorum. Çünkü ben size duyduğum o akıl dışı aşk yüzünden keder bahçemi dağıtıyorum.Böyle derdim onlara ama yinede ararlardı beni...soluksuz ve umutsuz kaldıkları bir gece mutlaka akıllarına ben gelirdim...O,yedek sevgili!... Asgaroth'un dediği gibi çok dertliyim yazsam sayfalar yetmez.. :) |
SEVİYORUM ULENN :D |
Bu Saatte içimizi anca formumuza dökelim:) 1) Bugün verdiğim sözden hiiiç dönmicem,artık herkes kendi başının çaresine bakıcak... 2)Bugünkü maçı düşünüyorum acaba vestel i yendiğimz gibi güzel bi oyunla 3 puan alblcekmiyiz? 3)Benim yarın birini aramam lazım haketmiyo ama son günlerde... eğer bahanesi mantıklıysa dayanımacam mutlaka arıycam:) 4)son 3 saattr aynı şarkıyı defalarca dinledim artık kapansa bile kafamda hala devam ediyo :) 5)Hayatımda sadece 2 kişiye söz geçiremedim ikisinide çok sevmiştim ama artık.......:) 6)Benim İnönü'ye maça gelmem lazım ..bunun için babamın iş yerinden izinli olması lazım onu ikna etmek lazım.. kısacası rüyamda görürüm... biraz uzun mu oldu :p |
gelene git gidene gel dersem .......bi daha dönersem....... dönmek yok aslaaaaa dimi nurancım :( |
Alıntı:
dönerseemmm................... yok mehtap dönmycez :) |
forumda bi arkadasla konusmuyorum hatasını görenede konusmak istemiyorum neyse ya salla gitsin ben genede mutluyum:D:D:D:D |
Ben Mutluyum Yaaa :D |
Alıntı:
hep mutlu ol inş. |
ya anneya burakda istanbula gidip besiktas macina bakim bak yoksa kacarimha :D |
annneeeeee lütfennn kizma...alt üsttü kulagima sadece bir 3üncü kulak deligi deldirdim...lütfen anneeee seni cok seviom.... |
ya uykum vaaaaaaarrrrrrr,kimya ödevini yapmadım,ders çalışmak istemiyorum........öhhüüüüüüüüüüü............... |
sigaram yok paramda üfffffffffff :(:( :D |
Türkiye`de Saat: 23:57 . |