![]() |
neden sewdıgımızı soyleyemeyız:( cunku insanlar maymun istahlidir eger onu sefdigimizi soylersek bizi elde etmis oldugunu dusunup baskalarina yonelmemesi icin soylemeyiz sızınde yorumlarınızı beklıoruz arkadaslar |
Gurur yaparız ilk önce karsı taraftan bekleriz.. |
ben söylerim bu fırsat birdaha karşıma çıkmayabilir:) |
çıktığım kişiyse rahatlıklla sölerim hiç çekinmem fakat tanımadığım tanışmak stediğim biriyse gder konuşurum önce sora kayaşıca sölerim fazla çekinmem.. eğer başkları çekiniosada tek sebebi sevdiğini sölediğinizde o kişinin senden soğuması olabilir.. |
neden sewdıgımızı soyleyemeyız:( permalink cunku insanlar maymun istahlidir eger onu sefdigimizi soylersek bizi elde etmis oldugunu dusunup baskalarina yonelmemesi icin soylemeyiz dedigin dogru... ama bence sevdigimizi her gün her gördügümüzde demek yanlis.. cünkü seni seviyorum sözcügünün anlami kalmaz, yani az söyliyeceksin ve icten gelecek... |
aslinda cok kotu bir mantalite var.kizlar herzaman erkekten bekliyor niye hic kizlar atak olup ta erkegi tavlamiyolar anlamiyorum onlarda mi gurur yapiyolar :D |
Alıntı:
|
asıl sorun sevdiğini söylemek değil herkez bi anlık cesaretle söyler asıl sorun karşındakinin vereceği cevaptır :) eğer karşındaki seni redderse elindeki hayallerinde biter çünkü :) |
Çünkü gerçekten seven insan o sevgidin kıymetinin bilir hani insan sesizlik diyince sesizlik ortadan kalkar yaa insanlardan sevdiklerini söledikleri zman o büyünün bozulucağımdam korkarlar ama tabiki bu doğru değildir... |
Türkiye`de Saat: 13:46 . |