![]() |
En sewdıgınız şarkı sozu.... Arkadaşlar sızın en sefdıgınız sarkı sozu hangısı yıne ben onculuk edıyım yalın-meleklerın sozu war son nefesımde elımı sen tutacaksın son sozlerımı bır sen duyacaksn meleklerın sozu war meleklerın sozuuuu war |
Edip akbayram - aldırma gönül Görmek istersen denizi yukarıya çevir yüzü , görmek istersen denizi yukarıya çevir yüzü deniz gibidir gökyüzü aldırma gönül aldırma aldırma gönül aldırma gönül aldırma... |
metallica-Nothing else matters So close no matter how far Couldn't be much more from the heart Forever trusting who we are And nothing else matters |
ileri geri gidip gelirdi düşüncelerim kurtuluşumu ararken;) mattafix. to and fro |
Bu aralar yavuz bingölün turnalara tutunda gel parcasısının sozlerı anlamlı geliyor |
aylar gecti yillar gecti ayrilik rüzgari bizi mi secti, kumlar gitti denizler küstü, ayrildik böyle bir aksam üstü, bilmezdim bu kadar zor oldugunu denize varmayan yol oldugunu, anlamsiz bir ölüm korkusu her yanim.... biz ikimiz- adile yadirgi........ |
ben yar kendımı bıldım bılelı bır sana asık sana delı senınle actım bu gozlerı senınle kaparım ancak rafet el roman- surgun |
if i wrote you a symphonie, just to say how much you mean to me, what would you do? justin timberlake- my love |
CHOP SUEY Father/ Into your hands/I/commend my spirit, Father, into your hands, Why have you forsaken me, In your eyes forsaken me, In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken, me oh, Trust in my self righteous suicide, I, cry, when angels deserve to die, In my self righteous suicide, I, cry, when angels deserve to die. LANDING IN LONDON And when the night falls in around me I dont think I'll make it through I use your light to guide my way Cuz all i think about is you... BROKEN I wanted you to know I love the way you laugh I wanna hold you high and steal your pain away I keep your photograph; I know it serves me well I wanna hold you high and steal your pain CALIFORNICATION Psychic spies from China Try to steal your mind's elation Little girls from Sweden Dream of silver screen quotations And if you want these kind of dreams It's Californication DUALITY Push my fingers to my eyes its the only thing that slowly stops the ace... |
Çilekeş-Kendimden geriye Ölürken bile yanımda ol sevgilim cennet bile çekilmez sensiz ahh ben neyleyim...;) |
rafet el roman:yüregimle seviyorum Seviyorum deli gibi ölümüne Yasiyorum acisini bile bile Sevabini günahini cekiyorum Yüregimle seviyorum Aman aman Allahim kac yil oldu Bu ask icimde yandi kül oldu Ya beni kavustur ya beni öldür Bu yürek artik aciyla doldu |
dertler derya olmuş ben de bir sandal,devrilip batmışım,boğulmuşum ben... |
ι'м α вιg вιg gιяℓ ιη α вιg вιg ωσяℓ∂ ιт'ѕ ησт α вιg вιg тнιηg ιƒ уσυ ℓєανє мє вυт ι ∂σ ∂σ ƒєєℓ тнαт ι тσσ тσσ ωιℓℓ мιѕѕ уσυ мυ¢н... |
barış manço - unutamadım gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni unutamadım unutamadım ne olur anla beni... |
gözlerin boşluga dalıp gider,sahipsiz bakısların benım olsun isterim,sırlarım acıdan ağlar orer kendi kayboluşlarım sende dursun isterim,agladım senın için ilk defa elimde parcalanmıs bir hayat var aslındaa.... Baris Akarsu -- Gözlerin (Yalancı Yarim) |
hep degisiyo ama .... su anda Niran Ünsal - Gitme Gülüm bastan sona süper... |
Seni Benden Ne Bu Şehir Ayırır... Nede Ecel... Yüreğimi En Fazla Dil Yarası Acıtır... Bu Sevdaya Hangi Yaban Eller Gelir Uzanır... Kendine İyi Bak... Sana Birşey Olmasın... |
hatalar ardarda birbirini kowalar sarılmaz bir türlü ah kanayan yaralar tükenir yürekler bitmez bilmez acılar unutma her aşkın sonunda ayrılık war sewiorum a h belkıde son defa yürüorum bak yepyeni umutlarla tut ellerımı bedenımı sar bırakma AYRILIK OLMAZ SEN İSTEMEDİKTEN SONRA kapıl git sürüklen yepyeni rüzgarlara deli gönül uslanma esir ol duygulara yaşanmamıs farzet maziyi göm anılara bir cocuk gbı masum habersiz koş yarınlara sewıorum ah belkıde son sefa yürüorum bak yepyenı umutlarla tut elleımı bedenımı sar bırakma AYRILIK OLMAZ SEN ISTEMEDIKTEN SONRA ne olur bıtmesın yuregım dayanamaz bu kadar kolay deıl bole sewgı harcanamaz acılar son bulsada ayrlıklar unutulmaz bölesi bir AŞK SADECE YAŞANIR ANLATILMAZ... onur mete-bitmesin hayatımda sewdıgım bnı anlatan en ıı sarkı sanırım bu |
ben zaateenn heer acınıınn tiryakisii olmuşummm:D |
Alıntı:
muahahhahaha :D |
çikita muz:) |
pink floyd - wish you were here albümünden Shine On you crazy diamond Parılda Çılgın Elmas Anımsa genç olduğun günleri, hani güneş gibi parladığın. Parılda çılgın elmas. Şimdi gözlerinde bir bakış, göklerdeki kara boşluklar gibi. Parılda çılgın elmas. Çocukluğun ve yıldız kişiliğin kıskaca almış seni Çelik rüzgarlarda esen. Gel buraya hedefler, uzaktaki kahkahalar, gel buraya yabancı, Destan olan, şehit olan ve parılda. |
Ne kadar ayıp yapma asuman kalbimi kırdın yap bi pansuman.. :D |
emre aydın dayan yalnızlıgım bütün sözleri:) |
AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK |
Alıntı:
|
geliver yanıma güldür yüzümü-müslüm gürses |
i think you are amazing george michael... |
Metallica-Turn the page Here I am - on the road again There I am - up on the stage Here I go - playing star again There I go - turn the page |
JAMES BLUNT "Goodbye My Lover" Did I disappoint you or let you down? Should I be feeling guilty or let the judges frown? 'Cause I saw the end before we'd begun, Yes I saw you were blinded and I knew I had won. So I took what's mine by eternal right. Took your soul out into the night. It may be over but it won't stop there, I am here for you if you'd only care. You touched my heart you touched my soul. You changed my life and all my goals. And love is blind and that I knew when, My heart was blinded by you. I've kissed your lips and held your hand. Shared your dreams and shared your bed. I know you well, I know your smell. I've been addicted to you. |
Etkin Bendeki Bu Aşkı Hevesmi Sandın Üç BeşGÜn Sonra Bitermı Sandın Böyle Bir Sevdayı Sen Kime Gördun Ne Leyla Ne Mecnun Bole Sevmedi...;) |
Türkiye`de Saat: 15:55 . |