![]() |
Cevap: yağmurlar da ıslanan bomboş sokaklarda gözlerimde yaş kalbimde sızı unutmadım seni unutamadım unutamadım ne olur anla beni... Yüzüm geçmişten kalan aşka tarif yazdıran bir alaturka hüzün...Haluk Levent-Elfida |
Şarkı Sözü Tamamlama ve Söyleyeni Bilme Oyunu Arkadaşlar bir oyunda benden gelsin dedim şimdi ben bir şarkının herhangi bir keliimelerini yazacam kaldığım yerden siz devam edeceksiniz ve şarkıyı söyleyen şarkıcının ismini bilmeye çalışacaksınız vede alt taraftaki üyeyesizde şarkı sorucaksınız. ÖRNEK Hadi Yine İyisin İyisin İyisin Sen İşini Bilirsin Bilirsin Bilirsin ................ (burdan siz başlayacaksınız yazmaya) ŞARKICI = Tayfun şimdi ben başlıyorum Kim Bu Gözlerindeki Yabancı Yaralar Beni Yüreğimden ....................... |
hani ben olacaktım yalancı başımın tacı sarkıcı : deniz seki püf de üfle yanıyorum mum gibi alev alev eriyorum |
Hanidir bu gönül divane Senin için tütüyorum Kaşına gözüne boyuna posuna yavrum Tütütütü maşalah :D:D:D ŞARKICI : Murat BOZ Bir Hataydı Yaptığım Yanlıştı Baştan Sona ............................ |
|
Türkiye`de Saat: 04:41 . |