![]() |
çoğunu biliyordum... birde şöyle bir hikaye var isimleri pek bilmiyorum o yuzden olayı anlatamıyacam fakat bilen arkadaşlar varsa olayı iice anlatsınlar güzel bişeydi... osmanlı padişahı ve bir başka devletin büyüğü savaşlar yapıldıktan topraklar kazanılıp kaybedildikten sonra birbirlerine rest çekerlermiş...galiba yunanıstan olması lazım osmanlıdan bir parça toprak alır ve osmanlı padişahına bir not iletir bunu notuın içeriği tam olarak bilmiyorum daha sonra başka bir savaşta osmanlı yunanistanın çok önemli bir yerini alır ve yunan padişahının ilettiği nota karşılık verdiği cvp şöyledir SİZ BİZİM SAKALIMIZI KESTİNİZ BİZ SİZİN KOLUNUZU KESTİK,SAKAL HER KESİMDE DAHA GÜR ÇIKAR FAKAT KOLUNUZU KESTİĞİMİZDE HER YERE UZANAMASSINIZ.. gibi birşeydi bunu tam olarak bilen varsa anlatırmı 6.sınıfta inkilap öğremenim anlatmıştı.. |
güzel cevaplar teşekkürler |
Dunyanin en buyuk mutefekkirlerindenbiri olan Mevlana,sakallari bembeyaz olmus papaza sorar; -siz mi daha yaslisiniz,sakaliniz mi? papaz sakallarinin 18-20 yaslarinda ciktigini dusunerek; -elbette ben cevabini verdiginde; -yazik,der Mevlana,cok yazik...sizden kucuk olan sakaliniz agarmista siz hala karanliklardasiniz. GÜZEL CEVAP VERMİŞ PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER |
onaltının yarısı kaç? |
Türkiye`de Saat: 07:13 . |