![]() |
İnönü de izlediğiniz ilk maç?? Mabedimiz İNÖNÜ de izlediğiniz maçı hatırlıyormusunuz? Hangi maçtı , kaç kaç bitti. vs... Benim ilk izlediğim maç 100. yılımzda şampiyonluğu kazandığımız Cincon maçıydı. SerGen in son dakikalarda gelen golüyle maçı 1/0 aldık ve şampiyon olduk. Müthiş birşeydi.. |
trabzon maçıydı,2-2 bitmişti sanırım,letchkov atmıştı golümüzün birtanesini,o zamanlar antalyada yaşıyordum ben,trabzon maçı için gelmiştim |
Bu sezonki Tottenham maçını izledim. |
cok eski zaman vaala hatırlayamadım.. |
hatıra olarak sakladığım biletlerime baktım ilk Beşiktaş maçım ise 22 ocak 1995 BJK--Denizli görünüyor(2-0 dı sanırım).ilk maçımda kapalı üste dadanacağı sanmıyorum :) yani muhtemelen 1994 te bir maçtır |
senesini hatırlamıyorum ama antep maçıydı,şifo mehmet,ertuğrul,ahmet dursun,schaefer, kadrodaydı 2-1 yendik diye hatırlıyorum |
inönü de izlediğim tek maç tayfurun jübile maçı..:) |
bi hazırlık maçıydı sanırım 2-0 almıştık |
1993 sezonu ilk gittiğim maç sami yen de gs ile 1-1 berabere kaldıgımız maç. golleri hakan şükür ve feyyaz atmıştı.bu maçta bir yenebilseydik haftaya gs nin 8 değil 18 atması bile nafile olacaktı. inönüde ilk gittiğim maç bi sonraki hafta g.birliğini 3-1 yendiğimiz maç. biz kazandık ama cinconlarda şaibeyle ankarada a.gücüne gol yagdırıp 8 tane attı. stattaki herkesin 4 sene üst üste kutlamak istediği şampiyonlukda olmadı. o zamanlar 10-11 yaşlarında olmam nedeniyle maçlara hep amcam götürüyordu.sagolsun çok büyük emegi var :D:D daha sonraları arkadaşlarla maça gitme alışkanlıgı başladı tabi..:) |
daha izleyemedim |
Türkiye`de Saat: 15:04 . |