![]() |
www.Besiktasforum.net www.besiktasforum.net in gelismesi ve gundem belirleyici bir konuma gelmesi icin neler yapilabilir uye arkadaslar goruslerinizi yazarsaniz iyi olur |
SanaLda kalmamalıyız Stad'tada adımızın Şanımızın OLması Lazım!. |
iyi bir reklam şart ve seviye önemli konuşmalrın tartışmaların biraz daha dikkatli olması laızm |
Alıntı:
foruma maddi olarak sponsorlar ve reklam verenler bulunmali manevi olarak bulundugunuz her yerde sanal veya gercek ortamda anlatilmali seviyeli ve uretici fikirler olmali |
bence forumumuza reklam bulmamız lazım ben elimden geleni yapacam bundan kimsenin şüphesi olmasın |
yanlış yere açılmış bir konu bence sorunlar veya görüşler yerine taşıns iyi olur |
Alıntı:
|
ßen dedikLerimde Ciddiyim. Madem ßenim Ve DiğerLerin FikirLerini CiddiYe Almicaksınız ßöyle ßi konu Açmayın. |
Alıntı:
|
benim isteklerim şunlar: 1- nasıl ki forumda çevrimiçi olanlar gösteriliyorsa. aynı özellik topiclere de taşınsın. konuyu kimlerin incelediği belli olsun. 2- ayrıca şu sayaç sorunu da çözülsün lütfen. her konuya baktığımda 12cevap/13 görüntü, 30cevap/31görüntü, 125cevap/126görüntü şeklinde gözüküyor. lütfen sayılar gerçekçi olsun. |
anlaşılan sitelerle karşılıklı reklamlar verilsin. veya google reklamları, gittigidiyor gibi reklamlar kolayca alınabilir. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bencede reklam şart stadda duyurabiliriz sesimizi yada beşiktaşlı arkadşlarımız bjkli tanıdıklarına mail atsınlar derim. Bence bu forum gerçekten güzel ben sorunlarıma cvp alabiliyorum e moderatörlerimizin sayısı fazla herhangi bir kötü sataşma tarzı muhabbetlerde ellerinden gelenide yapıyorlar.Daha ne olsun ama sesimizi duyurmalıyız. |
http://img512.imageshack.us/img512/3929/6nv1tmprh5.jpg bundan güzel bir reklam yapabilirmiyiz stadda:) |
çok başarılı bi çalışma..ellerinize sağlık..daha güzellerini de yaparsınız zamanla.. |
gelişmemiz stadda bir pankartla her daim beraber olalım hep beraber maçlara gitmeye çalışalım |
bence inonude pankart acmamiz lazim nasil akatlarda www.bjk.com adresi var bizde koyabliriz neden olmasin |
Beşiktaşforum.net nedir.Bunu bizler bulacaz Bir şahıs forum denen sanal alem ortamında neden yazı yazar? Bu yazdıklarından ne bekler? Kim okur (gerçekten okurmu?) neden okur? Okurken anlamak için mi okur yoksa ben buna ne yazarım nasıl laf sorkarım v.s. diye mi okur? Yazılanların bir şeyleri değiştirme ihtimali varmıdır yoksa yazanların böyle bir inancı varmıdır gerçekten? Bu forumda bugüne kadar kaç başlık açılmış kaç mesaj atılmıştır? Bunlardan kaç tanesi çok ama çok önemli ve manalı yazılardır? V.s. v.s. bir çok soru var ama tatmin derecesi düşük pek az cevap! "başlıkta yazılanlar işinize gelmiyorsa,başka başlıklara yönelin." demek ne demektir? Eğer ilk önce farklı olmak için bu sorulara cevap vermek lazım..Bence forumda her yazıyı okuyan çok az daha çok ilgi görmesi gerek konular yazı yazılmıyor başka konulara kaçılıyor..Eğer farklı çok iyi bir ses getirmek için okumak yazmak anlatmak gerekir diye düşünüyorum.. |
üye yorumlarına teşekkür etme butonu olmalı. daha kaliteli mesaj yazılması bakımından |
çok önemli birgünde çarşının yaratıcı gücünden faydalanıp pankart falan açıp altına besiktasforum yazılmalı,böylelikle yavaştan başlanır |
inşallah bu sne şampıyonuz |
Ben şimdi tanıdıklarla irtibat halindeyim BesiktasForum.Net yazılı pankart yaptırıcam kısmetse . . . böylece stadda da Besiktasforum.net in reklamı olmus olur |
Türkiye`de Saat: 16:38 . |