![]() |
fenerbahçe maç tekrarı için federasyona başvuruyor Bütün medya objelerinde flaş haber girdi. Metin ve gerekçe şu şekilde; "03.05.2006 tarihinde oynanan Beşiktaş-HB maçında atılan gollerin hiçbirinde siyahi bir oyuncu imzası bulunmadığı,takım olarak olsun taraftar olarak olsun "zenci sevmemize" rağmen beklentimizin karşılanmadığı ve bu sezonu büyük bir hüsranla geçirdiğimiz gerekçeleriyle, maçın tekrarlanması ve zenci oyuncuların gol bulabilmesi babında bir şansımızın daha olması hususunu federasyonumuza arz ederiz.." İmza Hindibahçe |
sabaha kadar oynasak o ezikler bizi yenemez :cool: |
kardeş harika olmuş eline saglık !!! bu eziklerede bu yakışır ztn :D |
hehe bu da güsell |
Abi varya bastan gercek sandım içimden ins tekrarlanır bir daha koyarız die geciriodum saka olduu ortaya cıktı süper olmus..:D:D |
heheyyy Yemişim onların zencilerini yaa.Bence onları da beyaza boyasınlar.Yoksa adamlar varolan karizmalarını da kaybedecek.Yazık adamlara hepsi kaliteli takımlardan seçilmiş ama kümese düşmüşler farkında değiller.Ya da farkındalar baba hindi(azize) susturuyo bunları.heheeee...:D |
Üzülmeyin be ezikler! Yeni sezonda size söz zenci olucak!:) saka bi yana, ilk gördügümde gercek sandim ya! |
gercek sandim bende :D , yazi super |
fener Tümeri de Sever |
çok iyi ya :) |
Türkiye`de Saat: 13:31 . |