![]() |
Yonetim istefa etmelimi ??? Yorumlariniz ve oylariniz ?? |
Kesinlikle istifa etmeli!:mad: |
ne istifası yaa destek gecen gün cupa alınınca büyük baskan diye bağırıyorlardı bırakın kalmalı önümüzdeki sene hersey baska olacak |
Alıntı:
|
GÜNAYDIN... |
bu başkan ne zaman istafa etmeyi haketti? bence gs şampiyon olsun dedikten sonra . ondan önce yaptığı tüm hatalar teknik hatalarda ve acemilikle kapatabilirdi ama kupayı biz alalım şampiyon gs olsun dediği anda o adamın beşiktaşlılıgından şüphe ettim işte 8- 0 ı unutmadık |
bizi zan altında bırakan yönetim hemen istifa etsin |
Süleyman Babamızın dediği gibi; beni küfürle gönderen yönetici küfürle gitmiştir ve küfürle gelen yönetimi bu kez küfürsüz bir şekilde gönderip SEN ve SENİN GİBİ BAŞKANLAR ARICAZ.... SÜLEYMAN SEBA HALA KALBİMİZDESİN!!! |
Bence etmeli şuraya bakın Beşiktaşımızın düştüğü durumlara bakın.Bizim başkan hergün bi açıklama yapıo ve Beşiktaşımızı küçük düşürüyo.2 yıldır hep aynı senaryoları izledik.Artık benim bu adama tahammülüm yok.YÖNETİM LÜTFEN İSTİFA!!! |
Alıntı:
|
hemen öyle gaza gelmeyelim ya arkadaşlar,elindeki hamurdan bu kadar oluyor,ama cinconlara maçı satmadılar,sadece cordoba hatalıydı,seneyi düşünelim artık biz bence başkan kalmalı.. |
|
Alıntı:
|
|
|
Bence Bu Forumda En Bos Soru Bu Arkadalar 2senedir Yaptiklari Sarlatanliklardan Sonra Etmesin Diyen Cok Az Insan Cikar Sanirim Etsiiiiiin Hemde Hemen |
istifa etmeleri gerekliliğini anlasalardı bu kadar uzun kalmazlardı.bana öle geliyorki kupayı almamızla birlikte 3 yıl daha başımızda bu enişte-kayınço. |
Bence edeceklerse tam zamanı yeni sezon da daha baslamadan... |
çoktan defolup gitmeliydi hepsi... |
Türkiye`de Saat: 19:53 . |