![]() |
seckın cok guzel fotolar emegıne saglık cok etkilendım |
Alıntı:
|
Tesekürler ilginc ve gercek seyler :) |
çocuklar böyle konuların her zaman tartışma yarattığını bi gerçek ! fakat şunu sölylemek isterim siz bu fotolarla neyi kanıtlamaya çalışıyosunuz ? Allah'ın varlığınımı? yAda Allahın ispat içine girdiğinimi?çocuklar hadi ya yapmayın lütfen ! bide enden hep arapça :) çocukalr böle konuları güdneme getirmke böler fotoları yayınlamak sizin dinizi aşağı çekmek demektir MÜSLÜMANLIK gibi yüce dini böle şeylerle çekmeyin! Allahın varlığını tüm cihan bilir . resimlerle çaba içinde olmas neyse çok uzun bi konu konuşurdukta burda yeri değil bence |
seçko gerçketen sağol kardeşim.... özelikle ruku çok dehşet.... sana katılıyorummm.... |
Selam Benim oturdugum yerde de bir tane elma uzerinde allah yazisi çikti nasil fotografi koyabilirim ? |
Alıntı:
bu konuya bakarsan yardımcı olur... |
yorumlarınızı okudumda arkadaslar bende sunları soylemek istiyorum Allahu teala zaten yarattıgı canlılara kendınden bıseyler vermiştir zatı ve subutı sıfatları arastırırsanız ne demek istedıgımı anlarsınız zaten her yerde ve herkeste Allahu tealadan bıseyler bulabılmek mumkun bu yuzden tartısmaya gırmenın anlamı yok bunlar ıbret olsun dıey eklenmemıs sadece arkadasımız etkılenmıs ve eklemek ıstemıs bır suru luzumsuz seylşer varken bunları elestırmenın ne demek oldugunu biliriz iyi niyetli olmayan seyler bıunlar bosbusuna tartısmayın bence emegıne saglık.. gzl paylasım .. |
evet çok doğru söylüyosun bu tartışmaya bu yorum çok iyi gitmiş... arkadaşımızın emeğine sağlık |
ALLAH RAZI OLSUN SEN YİNEDE AÇ KONU GÜZEL ŞEYLER BUNLAR YÜCE ALLAHIN NE MUCİZELERİ NEDE HİKMETLERİ BİTER BUNU UNUTMAMAK LAZIM |
Türkiye`de Saat: 23:26 . |