![]() |
Dünyadaki En Adi İnsan..!! Lütfen okuyun insanlık için Dünyadaki En Şerefsiz İnsan..!! Bu olay Bursa’da olmuş. 17 yaşında bi genç kız aniden ölmüş. Aile perişan olmuş ama n’apsınlar, kızı defnetmişler taabi. Aradan bi’kaç gün geçmiş. Baba kızını rüyasında görmüş. Kız sürekli titriyomuş ve “Çok üşüyorum baba. Yalvarırım üstümü ört” diyomuş. Adam sabah kalktığında rüya aklına gelince hüngür hüngür ağlamış. “Gül gibi kızmı kaybettim. Rüyama giricek tabii” diye düşünmüş. Karısının üzülmemesi için de ona hiç bişey söylememiş. Ama ertesi gece, sonraki gece, daha sonraki gece, hep aynı rüya: “Çok üşüyorum baba. N'olur üstümü ört!” Baba bi gece yine aynı rüyayı görürken kan ter içinde uyanmış. Dayanamamış, karısının, “Nereye bey bu saatte?” demesine aldırmadan sokağa fırlayıp soluğu mezarlıkta almış. Kızının mezarına gelince ne görsün? Mezar açık ve bomboş! Adam ne yaptığını bilmez bi halde mezarlık bekçisinin kulübesine yönelmiş. Allahım, o an gördüğüne yürek dayanmaz… Bekçi resmen kıza tecavüz ediyomuş! Meğer bu aşşağılık herif her zaman, yeni gömülen ölülere belli bi süre bunu yaparmış |
Ya bu kadar olur ya...Allah belasını versin eger gercekten böyle bisey varsa...... |
Bu ne ya? O adami ben olsam öldürür onu oracikta gömerim!:mad: |
bu gerçek olamas...gerçekse o şerefsizi bana versinler...onu orada parçalara ayırırım..yapmassam en adiyim |
O.c diyorum baska bişi demiyorum allah belasıNı versin |
böyle insanlarin taaaaaaaa ...... serefsizler sabah sabah morelim bozuldu yaw!!! |
Alıntı:
|
çok acı werici bu,nasıl bir dünya nasıl bir insanlıkdır bu yaaA? |
bunu yapan insan olamaz bence a.q çocugu |
adu o adamın ölmüs ruhunu si.....kiyim ben!!! |
Yaziklar Olsun Kansiz Herif... |
o işi yapanın taa..... a.... |
yaa bence gercek disi bi olaydir bu...bu kadar şerefsizlik olmas eğer bu gercek ise o bekçinin ben taaa....ibretlik dünyaa bu valla nasıl iinsanlarla aynı dünyada yaşıyoz ... |
Alıntı:
|
seckın dın ıman besıktas askına ya bıkerede reel bısey yaz su foruma dıkkatle ıncelıorum actıgın sayfaları hepsı geyıkten seyler yok dagmıs yok bılmemneymıs yok denızkızıymıs simdide bu...sen duydugun herseye ınanma bosver...aspagraaaaas bunlar |
ALLAH belasını versin öyle insanların |
bunu bliyorum ancak ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ! |
Alıntı:
KARDEŞİM SENİN BENİMLE UĞRAŞMAKTAN BAŞKA İŞİN YOK MU ????:mad: :mad: :mad: |
bu kadarda olmaz o ********i alıp ibreti alem olsun diye cümle alemin önünde s.....mek lazım |
insanlık ölmüş...allah belasını versin. |
valla bu olay %90 yalan bursada böyle bişey olmadı |
sallandırcaksın böle serefsizleri |
Alıntı:
önümde olsa baltayla dalarım ********i parçalarım |
bence yeryuzunde bu kadar adı bu kadar serefsız ınsan olamazz. dogru olmadıgına ınanıyorum |
yok yaa bu doğru olamaz.yani inşallah doğru değildir.insan olduğumdan utanırım doğruysa.bunu hayvanlar yapmaz.!!! |
Alıntı:
|
Bundan Şerefsİzİ Yok |
Böylelerine insan denmezki... |
yaa ıcım urperdı yaa gercekse bu yazıklar olsun.allah ınsallah hemn dunyada hemde ahırette belasını versın emii. |
ya böle bişi ülkemizde olamaz. seçkin doğruluğunu ispatlarmısın kardeşim. adamın kanını dondurur bu olay. |
allah belanı versin şerefini haysiyetini ...........cocugu |
********in çocuğu kesin fenerlidir |
mantıksız, açık mezar heryerden görülür, mezarlıklar bomboş yerler değildir. ayrıca 2. bekçi diye bişey vardır mezarlıklarda. o adamında aynı zihniyette olma ihtimali %kaç? böyle şeyleri morg için ihtimal verebilirim ama mezarlıkta zor... |
Türkiye`de Saat: 09:06 . |