![]() |
Aşık olduğunuz birisi tarafından reddedildiğinizde ona ne söylersiniz :flybye: |
beni kaybettiğine çok üzüleceksin |
Böyle birşey olmaz sanırım :D İddialı gibi algılanmasın ama karşıdan beklerim ben, teklif etmeyeceğim için böyle bir ihtimal olmaz gibi:) |
suanda kadar hiçbir zaman reddeilmedim istediğim her kızla cıktım uçuk olmadıgı sürece eşit düzeydekilerle aşık attım manken miş veya uçuk tavırlar sergileyenlerde zorlanmışımdır uyğraştırmışlardır ilk kızlara bulaşmaya başladığımda 10 yaşında falandım tabi o zamanlar reddeilmişliğim olmuştur ama zamanla kendimi aştım son zamanlarda kolay kolay olmadı hatırlamıyorum tek tük olmuşta olabilir yalan olmasın beni en çok izmir kızları zorladı ama onlarıda ayarlarladım çok havalıalr ayrı bir tavırları var bir kaç seferde ankara kızları tosladım ama %95 oranında istediğim kızla çıkmışımdır diğerleride tek tük yılda 1 kere falan olmuştur heralde tabi uçmadım gücümün yettiğine ayarladım reddilceğimi bile bile gidipte konuşmadım ama ben bu kızı ayarlarım dediysemde ayarlarım girdiğim çogu iddayıda kazanmısımdır kız konusunda |
gökay yine başlamışsın...http://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gif |
:D:D:D |
Madalya:D:D |
eee bu kadar tecrübeyi boşunamı edindik :D |
reddedilmekte ayrı bir duygudur.bence herşeyin yeri ayrıdır.bazen bir kızın beni kabul etmesindense reddetmesinin bana daha çok şeyler kazandıracağına inanmışımdır.İNSAN HAYATI BOYUNCA ELDE ETTİKLERİNİ TOPLAYIP,ASLINDA BUNLARIN ELDE EDEMEDİĞİ DEĞERLERİN YANINDA BİR HİÇ OLDUĞUNU ANLIYORSA bu en önemli kazanctır;)elde edilemeyen bazen elimizdekin de kıymetli olmuştur.varlıklarımızın değerini bilelim. |
tabi reddedilmek de bir zevktir, denemekten birşey çıkmaz... |
yanlışı görmeden doğruyu bulamazsın her erkek başlarda reddeilir zaten sonra o yanlışını düzlete düzelte tecrüe kazana kazana bazı şeyleri öğrenir şahsi fikrim :D |
Ben reddedilsem depresyona falan girerdim heralde :D:D |
yok zeynep daha neler :D |
Valla kızlar için öyle tabi genelleme yapmamak lazım:D:D |
bazen doğru bir insan tarafından reddedilmek,yalnıs bır ınsan tarafından kabul edılmekten daha ıyıdır.buda benim şahsi fıkrım;) |
Alıntı:
|
Çok felsefi yaklaşıyoruz olaylara bu akşam:D:D |
zeynep sana bieşy söyleyim beni reddedeni hep pişman ederim hayatımda çok reddeilmedim 5-6 kez belki ama çok cıktıgım oldu neyse ben reddildiğimde çok hırslı olmusumdur %100 beni reddeden kızın arkdaşıyla cıkmısımdır gözü önünde bişeyler yaşamışımdır ve onu pişman etmişimdir sonra gelip kendi teklif etmiştir bende 2 gün çıkıp intikamımı alıp daha sonra bırakmısımdır ama onu pişman etmişimdir tek kızda o deil bir sürü kız var memlekette buluruz bir tane daha....önemli olan reddeilmenin altında kalmamak direk cevap vermek karşı hamlede bulunmak ve o olaydan ders almak ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
büyüksün gökay, görmüş geçirmiş adamsın, senden alacağımız çok derler var...http://www.besiktasforum.net/forum/i...ons/icon10.gif bi daha ancak 3-4 kızla çıktık bugüne kadar, bende de üstüne afiyet bi duygusallık bi duygusallık sorma gitsin, ne yapıcam bilemedim, ama benim durumlar biraz farklı, çözümsüz kalıyor bazen... |
teşekkür ederim :D:D:D arkdaşlar inanmayıp görmek istiyenler msnden gelsin yabancı kız msn adresi ve telefon numaralrı verebilirim gecen sene stajda ayarladıgım rusların falan :D:D:D:D (yerli kız vermem o kadarda deil yabancı istiyen varsa gelsin yerliler eski cıktıgımda olsa öyle bir kötülük yapmam ) |
saol gökay abi sende olmasan :D |
Alıntı:
|
Herkes Kendini Aşmış Yine ;) |
Alıntı:
|
kötü bi duygu olsa gerek.. |
ben yemeden içmeden kesilirim herhalde:) |
GAME OVER.. sen kaybettin .... no credit:D |
çok çok seviyrsam intihar bile ederm psikopat ötesi bişeym ya ben |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sene 2002, Yer: Valencia... 1 hafta boyunca gezip eğlendiğim hoş göz olduğum İspanyol rehberimden böyle bir cevap almıştım tatilimin sonunda.. Absolutamente, Absolutamente si no.... (Kesinlikle olmaz) Verdiğim cevap; Türkçe olarak, Sen Bilirsin:D |
allah yolunu açık etsin den başka ne denir ki.... aşıksam beduua edemem yani :) |
seni sevmek suçsa en büyük suçu ben işledim :D sadri alışık gibi oldum sanki |
Alıntı:
hayatını noktalamaya değer mi kız yapma böle ölüm öülm boşver çünkü ölüm varken biz yokuz biz varken ölüum yok yani ölümle hiç karşılaşmıyacağız :) |
Türkiye`de Saat: 11:36 . |