![]() |
hiç aklınıza geldimi????düşündünüzmü Bir gün tükeneceğini bildiğiniz bir sevginin peşinden sürüklenip gidecekseniz mutlaka hayat’tan vede ölümden başka hiçbir şeyi düşünmeyin… *Artık sebebi olmayan sebebsiz bir hayatta hayalsiz bir yaşam size acaba nekadar acı verebilir bunu hiç düşündünüzmü? *Hiç bir zaman düşünüp kendi kendinize ben ne kadar deliyim dedinizmi veya nekadar zekiyim ben bunu hakkediyorum dedinizmi, *Zaman içinde ruhunuz sıkıldığında öf mü çektiniz yoksa şükürmü ettiniz? *Zevk için yaptığınız tutkuların sevgide zararını ne kadar gördünüz? *Paranın satın alamadığı,görmediğimiz ,duymadığımız ama yüreğimizde hissetiğimiz sevgi sizce ne olabilir? *Gerçekten istediğiniz birşeyi,elde edebilniz yada savaş verdiniz mi? Ne kadar sevdiniz? Neyi istediniz???? Ne kadar emin oldunuz sevmek için? Hangi kötülüklere göğüs gerdiniz? Hiç uğruna kaybettiğiniz birisi oldumu? |
son soruların cevaplarını vermek benim için kolay olmasa gerek |
yazıyı okuduktan sonra ölece bakakaldım.... vay beee... tşkler arkadaşım .. |
Çok anlamlı sorular. Hayat sandığımızdan daha ciddi aslında bunun farkına varamıyoruz maalesef... |
Ne kadar emin oldunuz sevmek için? herşeyi anladık da bu nasıl bir soru yaw?..:D sağından bakıyorum, solundan bakıyorum, olmuyor yaw, sevmek için emin olmak mı gerekli, alakasız birine de aşık olabilirsin... |
mustafa zor mu geldi soru :D mantıgıyla cevapla :D |
valla mehtap herşeye mantığım yeter ama aşk konusu insanın beyin damarlarını tıkıyor...:D |
Alıntı:
|
güzel sorular bu soruların sonucunda vereceğiniz cevapların kendinizle çelişmenize sebep olabileceğini düşündünüz mü? |
evet aslında sölediin çok dogru the black one |
Türkiye`de Saat: 21:04 . |