![]() |
Sigaraya başlama Nedenleri...Nasıl başladınız? Ben kendi irademle başladım. Yaptığım kötü birşe olsun şu hayatta demiştim,Doğrumu yaptım yanlış mı yatım tattışılır ama mutluyum sigaramla:) |
bende kendi irademle başladım. ama 6 gün oldu içimiyorum, galiba becerdim bu sefer. bıraktım |
sigara mı bana uzak olsun |
bir kaç kere denedim gereksiz birşeyin olduğunu anladım... o yüzden bana uzak :) |
Arkadaş ortamı:( |
bende denedim ama başlayamadım bir türlü.irademe söz geçiremiyorum:D |
başlamadım :D |
Alıntı:
|
dumanı bile mideme dokunuyor, tiksindiğim 2-3 şeyden biri... |
çok ortam oldu ama hiç merak edipte içmedim. Forza NARGİLE :: |
Alıntı:
|
hayttakı en büük eğlncm sgarsz bı hayat dusunemıorum bnde kendı ırademle başladım falla:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
nefret ediyorum iğrenç birşey... Arkadaşlarımın kibritlerini yok etmekten sigaralarını kırıp onlar farketmeden söndürmekten bir hal oldum |
Çok zararlı bir alışkanlık, Allah içenleri en kısa zamanda kurtarır inşallah:) |
Alıntı:
|
inşallah zeynom inşallah:D |
allah sizi kurtarsın bea:D |
neyden :D:D |
Sigarasız Bu Dünyanın Cekilmeyecegini Çok Geç Anlamıştım Lise 1'de :D |
http://galeri.milliyet.com.tr/2007/8...afisleri/6.jpg İşte son yıllara damgasını vuran afişlerden biri umarım sigarayı bırakırsınız |
Alıntı:
|
valla ben bıraktım bu sefer galiba :) tam 1 hafta oldu bugün. sabah ağız tadıyla kahvaltı yapmak güzel bişeymiş. bunu hissettim tekrar |
sigarayaaa hayırrrr....sigara içmeyin arkadaşlarrr...her anlamda zararlı lanet..:D:D hele bayanlara hiç yakışmıyoo... |
iikide irademe sahibim ve sigara içmiyorum ;) |
sizin ne işiniz var burda yaa ben sigaraya başma nedenlerini sormuştum:) |
meriç sende bırak bence :D yoksa forum daha erken co-adminsiz kalcak :) |
inat uğruna başladım ama sigaramla mutluyum az öz içiorum:D |
arkadaşım içiyodu, bi dene dedi...o günden beri içiyorum...:)bırakmayı hiç düşünmüyorum... |
Türkiye`de Saat: 12:44 . |