![]() |
jun gitmesinin nedenini söyledi Jun gitmesinin nedenini söyledi Beşiktaş'ın devre arasında Trabzonspor'dan transfer ettiği Tomas Jun dün Teknik Direktör Jean Tigana'dan izin alarak ülkesine gitti. Siyah-Beyazlı takıma büyük ümitlerle geldiğini ifade eden genç golcü, Bobo ve Gökhan Güleç'in gölgesinde kaldığını söyledi. Trabzon'da futbol oynama şansı bulamadığı için devre arasında Beşiktaş'a geldiğini belirterek "Beşiktaş için elimden geleni yapacağımı düşünüyordum; fakat Bobo ve Gökhan o kadar iyi futbol ortaya koydular ki ben şans bulamadım. Benim için bu bir şansızlıktı." şeklinde konuştu. Trabzon'a bir daha dönmeyeceğini belirten Çek futbolcu, "Beşiktaş'ta kalmayı çok istedim; ama bir türlü kendimi gösterecek fırsatı bulamadım. Beşiktaş'ta oynayamayacağımı biliyorum. Ama Trabzon'a da dönmeyeceğim." dedi. Türkiye'de geçirdiği bir sezonun kendisi için iyi bir tecrübe olduğunu; fakat Dünya Kupası için ülkesinde kalsa bundan daha iyi olacağını kaydetti. Oynayamadığı için milli takıma seçilme ihtimalinin de düştüğünü vurgulayan Jun, "Umarım milli takımdaki hocam, beni Türkiye'deki performansıma göre değerlendirmez." diyerek duygularını aktardı. 11.05.2006http://www.superspor.com/i/b.gif Kaynak : Zaman |
samimi konuşmuş helal olsun. |
helal olsun adama !!!! bu arada gökhan abi genç kartal olmuşsun :) artık yavru kartal değilsin yani |
dogru solemıs i.akın bıle sans bulamadı |
helal olsun jun a , daha anlamis deyilim neden kiraladilar jun u eger oynatmayi dusunmedin. |
santroflar gıtmıstı ve gecıcı olarak kıranlandı sans bulamadı kendısı soyledıgı gıbı gulec-bobo ıyı tuutturdu forma bulamadı |
helal olsun adama.gökhan abi genç kartal olmussun... |
BİZİMKİLERDEN BİRİ OLSAYDI HOCA BANA GICIKTI ,ÇOK ÇALIŞTIM BENİM HAKKIMI YEDİ DERDİ... |
çok efendi adammış helal olsun,örnek olsun herkeze bu . |
yanı gule gule jun hersey ıstedıgın gbı olucaktır sendekı bu zıhnıyet her futbolcuda yoktur helal olsn |
Alıntı:
|
sevimli birine benziyodu.helal olsun dobra dobra konusmus |
beşiktaşta transfer yapan adamlar harbi hasta..bu adamı nie alıosun ki..ayrıca adama helal olsun.. |
juna yazık oldu bize gelmesi bence hataydı.söylediklerine gelince alışılmadık futbolcu demeci vermiş... Eyvallah jun.. Aleme delikanlı olmanın ne demek olduğun gösterdin. |
Jun ile Dobra Dobra..:D:DYolun acık olsun.. |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 17:26 . |