![]() |
karşıdan geliyorsa özellikle gözlerine |
karşıdan gelmiyosa sağdan soldan geliyosa :D |
ya zaten belli oluyor nereye bakılacağı :D kıza göre değişiyor işte |
Alıntı:
:):):) |
yüzüne,yaklaşıncada kaşlarına |
pozisyona göre değişir... yanız bu 3. aynı cevap oluyor...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
burdayım yawwww noldu ki :D:D:D |
ilk önce gözlerine sonrasını boşverin :P |
mustafa abi astute gelmiş seni sormuş bak:D |
gördüm gördüm emre:Dçok popülerim canım bu forumda:Dbüyük üstat astute bile sormuş beni baksana:D... |
abi bu kadar konuyu nasıl buluyor anlamıyorum elinde bir kağıt kalem bütün gün düşünüp sonra gelip burda patlamamı yapıyor acaba:D |
evet ben de öyle düşündüm dün, söleyecektim ayıp olmasın diye sölemedim:Dadam alıyor eline kağıdı kalemi:Dartıları eksileri yazıyor:Dsüzgeçten geçiriyor:Dve bu akılalmaz sorular çıkıyor ortaya:D... |
:D:D akıalmaz üstü birşey buzdolabı konusu yok böyle birşey yaw:D |
Karsıdan gelıyora Yuzune bakarım gectıkten sonra kalcasına bakarım |
o efsane olur emre:Dunutturmayalım yaşatalım o konuyu:Dmahgnıım nassıl kaldı bu da kalmalı, torunlarımız da görmeli bu konuyu:Dbu konudan çıkaracakları çok dersler var:D... kutupta buzdolabı nassıl satılırmış:D:D:D |
Alıntı:
|
kulaklarina bakarim abi.....ha bide biyik varmi diye bakarim |
duruş açısına göre değişir...:D |
ya abi önemli olan kızın hali ya:D |
cevap yazan erkeklere sesleniyorum alayınız yalancısınız.... :):):) dürüst olun hepimiz ilk tepelere bakıyoruz :):):) |
abi benim boy sıkıntım var yukarı baktığım doğru bazen:D |
Alıntı:
|
bu konu amacını aşmaz umarım :D |
bana bakışına bakarım ben... |
Heryerine didik didik :D |
ben hoşuma giden yerlere bakarım |
ilk önce gözler tabiki insanların gözlerine bakmayı severim ve hep ilgi duymuşumdur gözlere uzun uzun bakarım tabiki özellikle karşı cinslere:D |
Alıntı:
|
ne yalan söyleyim neresi açıksa oraya açık yer yoksa eğer kafamı giderimm.......................................... .......... |
göz mimiklerine ve gamzesi varsa gamzesine :D |
...qüLüm$eme$iNe... |
gerçekten çok ilginç bi soru...bence insanlar ilk tanuıştıklarında direk gözlere bakarlar;) |
valla ben ilk önce vicut hatları belli diilse göslerine bakıyorum :D:D sonrada dişlerine allahım diş hastasıyım ben porselen olmasın:D:D |
gözler herşeyden önemlidir insanın yapmacık olamayacağı tek yer |
Daha öncede yorumda bulunmuştum yineliyorum. Kesinlikle gözler... Gözler kalbin aynasıdır özlü sözü boş yere söylenmemiş. |
Alıntı:
en başta gösler gelir tabi... |
neresi daha dikkat çekiciyse |
yalan yok kalçalarına:D |
:Dkadından kadına deişiyor dabi ama genelde ilk gözlerine :D |
Türkiye`de Saat: 21:55 . |