![]() |
bide şöle soralım erkelere verilmemesi gereken şeyler? bakaılm erkeklere neler emanet edilnmeshadı kızlar dökün içinizi :D:D BENCE EN ÖNEMLİSİ KALP VERMEYİN:d:d OYUNCAK YAPIOLAR VALLA:d |
valla yarışıonuz astute yle ha gayret :D |
hadi kızlar:D |
Güven |
Alıntı:
zeynepxx rakip çıktı bee bize rekabet mi yapcaz şimdi |
:D:D uyar valla bana:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
kendine güveniyomusun peki ? |
rekabetten hizmet doğar,kapışın:D |
guvenıorum tabıkı :D:d hıh |
bu hıh kızların ortak sözleri mi yaw:Dherkes bunu söylüyor:D... |
Alıntı:
tmm o zaman şöyle bişiy yapalım ikimizden hangimiz daha fazla konu açıcak kabul madem güveniyosun bir kez daha düşün istersen tavsiye ederim :D:D:D |
bn bı dükana gidiim gelırım yarın ahahah:D:D:D:D:D:D:D: |
Alıntı:
söylediğimi kabul ediyomusun hangimiz daha fazla konu açıcak yarından itibaren başlayalım istersen ? |
ya varya bn bı konu açmaya kalksam annemı cagrsam butun gun 7 24 konu hazr ona bi başlıo uykuda bıle konuso valla gecerm senı annmden yardm alırsam bnce sen düşün bı kez daha :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Alıntı:
|
sidik yarışına döner bu, demedi demeyin...:D |
sen bana bakma uykum geldi saçmalıorum sende benı cddye alıosun tabıkı sen acarsın geçmiş sağlam senn belli:D |
Alıntı:
geçmiş sağlam derken anlamadım ? |
yani bya konu açmışsı n burda :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
yani elimizden geldiği kadar açıyoruz ama fazla kalamıyorum internette yaa bu kadar oluyor biraz kalabilsem ortalık duman olacak ama neyse aa ben yatar kib iyi geceler bol eğlenceler şeytanınız bol olsun |
düzgün bişe göremedim :D:D hiç yaratıcı değiller:D |
Fazla sevgi.. |
heh fazla sevgi versen ne olur vermesen ne olur önemli olan erkekteki sevgi:D |
al işte gelde hersyını feda et ver lafa bak hey allhm ya:S |
:D:D kızma zeynep ya:D gece gece |
kızmam tamam gece gece:D |
sabah gelsen :D o zaman bişe demem:D |
tamam sabah bekle gelıorum kızmaya :D |
:D:D çok beklersin dermişim :D:D gelicem merak etme |
ehehehe aman bende cok merklıydım sana kızmaya cnm sıklıo saçmalıorum zatn gece gce :D:D |
bende:D:D nese ben gidip uyuyayım biraz astute gelmeden foruma dönmem lazım yoksa forumu kaçırıyorum:D:D |
değerinden fazla sevgi değer ve saygı sadece erkeklere diil kimseye verilmemeli bnce:( |
niye kasıyoruz birbirimize birşey vermemek için anlayamadım, açık olun, kendiniz olun, kıvırmayın, gerisi zaten gelmeli, oynanan oyunlara gerek yok... |
fazla değer ve güven. |
Bence yüz vermeyin...! |
Alıntı:
|
bence ne olursa olsun ciddi olunmalı sırnasık olunmamalı bnce |
adaşım işte yaa ..aynı şeyleri düşünüyos |
Türkiye`de Saat: 22:49 . |