![]() |
kutuplarda buzdolabı satmak..enteresan fikirler çıkacak mı? Evet arkadaşlar başlıkdan da anlaşılacağı üzere kutup da nasıl ederizde buzdolabı satarız |
kime satacaz leyn kutupta buzdolabını, ayılara mı... |
Alıntı:
müşterilere satcaz :D:D:D:D |
:D:D:D:D:D:D:D:D:D ayhh koptum ya cdden kime satczzz |
iyice uçtuk gece gece,allah akıl fikir versin:D |
Alıntı:
amin |
bncde öle oldu:D:d |
Harbi uçtunuz Yok Aşkın Yönü Yok Kutuplarda Nasıl Buzdolabı Satarız :D Bari Kısa Yoldan Nasıl Zengin Oluruz Diye Bi Başlık Açında Onda Fikir Yürütelim Hep Beraber Zengin Olalım :D |
şöyle bi fikrim olsa senin konu açma yetkini 1 hafta alsak bakalım kim konu açacak:D:D |
Alıntı:
|
:D:D o zaman astuteyi yollayalım bi görüşme yapsın :D |
beraber gidin yalniz birakma onu oralarda:) |
yok valla ben gitmem :D:D ben bu kadar konu açmıyorum ama konuları bozuyorum diyede sürgün edilecek değilim ya:D |
leb demeden leblebi meselesi yani:) |
:D:D ya biliom her konuyu bozuyorum ama :D ne yapım işte:D |
bu saatte benden fikir çıkmaz,böle fikirler hiç çıkmaz :D |
hiçbirimizden fikir çıkmadı sadece tek fikir astuteden geldi buzdolabı satmak istedide elinde kaldı :D |
hayırlısı olsun :):) |
medinede kürk satmak :D saçma dimi :D |
Alıntı:
doğru valla. kime satcaz |
astute müşteri var diyor :D maksay piyasayı nasıl yükseltcez onu araştırıyor:D |
donmaktan onu dusunebilirmiyiz acaba:rolleyes: :D |
Alıntı:
|
müşteri var diyorum işte:D |
satabildiiz mi bi kaç parça bişi :) |
:D ben dün düşünüyordum nasıl astute yi geçerim diye böyle bir konuda önce aklıma ayın moderatörünü seçsek mi geldi ama sonra televizyondaki sese kulak verdim korsan tv de niyazi gül veteriner hekime bir soru gelmişti ... Acaba soyları tükenmekte olan kelaynaklara saç eklenerek daha çekici olması sağlanabilip üremeleri kolaylaştırılamaz mı :D işte bu soruyu bence forumca tartışmalıyız demi ama :D:D |
senin neyin eksik astute'den be emre, aç bi topic:D... |
arkandayız emre abi :D |
:D:D konu güzel demi ama hem sosyal içerikli :D |
ayılara penguenlere satarız artık |
Türkiye`de Saat: 01:32 . |