![]() |
Ah bu kızLar ah ..! Öpersek beyefendi değilsin dersiniz,öpmezsek adam değilsin dersiniz.İltifat edersek yalan dersiniz,etmezsek bırakır gidersiniz.Her istediğinize evet dersek kişiliksiz,karşı çıkarsak anlayışsız dersiniz.Çok yanınıza gelirsek sıkıldım dersiniz,az gelirsek küsersiniz.İyi giyinirsek çapkınsın der,dikkat etmezsek zevksizlikle suçlarsınız.Kıskanırsak huyun kötü der,kıskanmazsak sevmiyorsun dersiniz.Arkadaşlarımızla buluşunca adı ihmal olur,siz buluşunca ''bizim kızlar''olur.Başka kadına bakıcak olsak gözlerimiz oyulur,başka adam size baktığında adı hayranlık olur.Konuştuğunuz anda dinlememizi istersiniz,dinlediğimiz anda neden konuşmuyorsun dersiniz) Ah bu kızlar ah tamamen alıntıdır...:D:adore: :D:D |
doğru valla.. |
:D :D |
:D:D |
:D:D hepsi böyle :D çok yüz vermiycen:D |
kızların nazını çekeceksiniz valla, onlarsız biz ne yaparız yaw... ama tabi çok yüz vermemek lazım yine de:D |
herşeyin fazlası zarr değil mi:D |
sizde nerede ne yapcagnzı ii bilin cnm aaaa ılk gnden öprsen tabı öle derz ama ıkı ay sonra opersende öle olur ahahaha:D:D:D:D:D |
burak mesela aysunu görse 1 gün değil 1 saat beklemez bence:D |
1 saat fazla olmadı mı...:D |
1 dk :D:D desek daha makul demi |
:S:S |
sıkıldm sürekli yakınılan varlık olmaktan,yaşayın yalnız yalnız..ne güzel dimi.. |
bence kıza göre deişir..biz kızn sadece bi karakteri wardır... |
Alıntı:
:congrats: aynen beğenmiyorlarsa yalnız yaşasınlar dimi :D |
jasmin yalnız mı yaşıyorsun sen:D |
yoo yalnız yaşamıyorum :D |
ne alkışlıyorsun o zaman :D bide aynen yazmış :D:D |
oda beğenmezse çeksin gitsin. ama o beni beğeniyor ki benle beraber. demek ki genel olarak konuşursak çok şikayet ediyorsunuz bizden ama hepsi boş . onun için isterseniz beğenin isterseniz beğenmeyin bu böyle :D:D |
:D:D çok artistsiniz be:D biliyorsunuz sizsiz olmuyor sömürün erkekleri |
eee herhaldee :D:D:D |
jasmin ya bu konu gene iyi konuşuldu :D 3 sayfa oldu :D |
sayemizde :D :hahaha: |
sömürdükçe büyüyoruz:D |
:D:D allah yardımcımız oslun demi |
3 sayfa çok mu..:D:D:D |
bence son derece haklı |
aynen valla doğru yazmışşsın :D |
:D :D |
ne güzel yazmış yazan:) |
Türkiye`de Saat: 11:25 . |