![]() |
Bir Matematik Problemi ; Cevabı Çok Garip Bu soru zeka sorusu olma özelliğinden ziyade hoş , şaşırtan bir cevaba sahip olma özelliği taşıyor ki onu baştan söyliyeyim. Sorumuza gelelim. Bu soru Barcelona Üniversitesinde bir matematik profesörü tarafından öğrencilerine yöneltilmiş. Verilenler: Bir anne ile çocuğu arasında 21 yıl fark vardır. Anne ve çocuğun yaşı 6 yıl sonra annenin yaşı çocuğun yaşının 5 katı olacak şekilde dengelenecektir. İstenen: Şu anda baba nerededir? Cevaplarınızı bekliyorum arkadaslar http://www.forumta.com/images/smilies/smile.gif |
mezarda:D:D:D:D |
:biggrin: :biggrin: :biggrin: |
cvplar yanlış değil |
doğru cavebı ne zaman verecen:D:D:D:D |
yatakta |
biraz daha yorumarı alalım |
Baba Anneyle Yataktadır Şu Cocugu Dünyaya Getirmek İçin :D Hesapta Bir Hata Var.. |
anne-baba herhalde çocuğu yapmaya çalışıyolar:) |
cvplar bu değil biraz daha geliştirelim |
verilen cewaplar üzerine baba öldü |
:D:D:D |
Cevaplar Bu Değil Mi ? Bu Denklem Sadece Çocuk -1 Anne 19 Yaşında Oldugunda Tutuyor.. Yaş Farkı 20 Oluyor Bu Durumda bile Soru Hatalı İşte ;) |
değil bu da değil ? :D:D:D |
sana yanlış söylemişler cevap bu,yatakta:) |
arkadaşlar forum benim için bitti cvp vermicem kib |
sen bilirsin kardeşim,beşiktaş sevgisinden,arkadaşlıktan,bu ortamdan bu kadar kolay vazgeçme derdim ama yine de sen bilirsin |
meriç doğru söylüyr ya gitme |
kardeş istenmiyoruz o yüzden başka forumlarda inşallah beşiktaş sevgisi doğuştan kardeş o hiç bitmeyecek |
sevmeyenlerin kadar sevenlerin de vardır,kimse kimseyi sevmek zorunda değil,beni de sevmeyen çok oldu,hatta hala vardır,ama hepsi forumun dışında ben hala burdayım,ben derim ki yine aramızda ol ama konulara ara ver biraz,son karar senin tabi |
yaa bişiy dicem konularımda ne var ? |
dinle meriçi astute küserim valla ara ver ama bu ortamı bırakma |
sen dediğimi yap boşver gerisini:) |
meltem bak ara versem ne yapiyim ben bu forumda işim ne yani ? |
Alıntı:
|
arkadaşlar tmm anladım demekki sevenlerimizde var tmm kopmam ama dediğiniz gibi biraz konulara ara veriyim |
en doğrusunu yaptın |
Astute kardeşim senin kesin kişisel problemlerin var sen bi doktora görün bence. Yalandan yere konu açıyosun beni sevmeyen var mı diye sonra alınganlık yapıyosun. Sadece Barhonda seni sevmiyorum dedi diye bunları yapıyosun. Onun için git o zaman sen alla alla. Sen objektif olmazsın ki zaten yorumların da duygusal olur. Milletin nabzını mı ölçmeye çalışıyosun? O zaman ayrı konu. Hem soruyosun soruyu hem de olumsuz bi cevap alınca alınıp kafana göre hareker ediyosun yok canım daha neler ya alla alla.. |
ama cvplarda bana karşı yönelik olumsuz cvplar |
Bu arada baba annesinin yanındadır herhalde. |
değil |
Alıntı:
|
neyse kardeş kapatalım artık uzucak gitcek |
aynen |
ee cevap nee |
kadın evli değilki baba olsun |
Türkiye`de Saat: 12:00 . |