![]() |
"İMANA GEL! " DEYİP HACKLEDİLER!... "İMANA GEL! " DEYİP HACKLEDİLER!... Türkiye'nin en popüler ilahiyatçısı Prof. Dr. Zekeriya Beyaz'ın kendi adını taşıyan internet sitesi saldırıya uğradı. Erne ve Ekinox takma adlı hacker, Beyaz'ın sitesine : "Hocalığına inanmıyorum. Ne demek kurban kesmek yerine parasını dağıtmak yeterlidir.Bunun yanlış olduğunu ben bile biliyorum.İmana gel!" ibaresi koydu. Beyaz daha önce hacker'lara, "İslam'a ve Türk milletine zararlı olan sitelere saldırı yapmak sevaptır. Gazanız mübarek olsun!" diye fetva vermişti. Beyaz'ın sitesine şimdi girenler beyaz bir zemin üzerine "Sitemiz yenilenmektedir!" yazısıyla karşılaşıyor. http://www.zekirdek.com/images/news_...4944d06176.jpg |
ortaya cıkıp,insanların keyfine ve isteklerine göre sözde islami bilgiler veren o kadar çok kişi çıktı ki bu duruma üzülmemek elde değil.insanlığımızı kaybettiğimiz ve eşimizle çoluk çocuğumuzla sokakta rahatca yürüyemediğimiz bu zamanda hala orucun ne hallerde bozulduğunu ve abuk sabuk sosyete sorularını aydınlatmayı hedeflemek ne derece doğru? islamı çok merak edenın bu zihniyetleri dinlemek yerine kuran ı acıp turkce mealini okuması yeterli. |
İİ YAPMIŞLAR VALLA ELLERİNE SAĞLIK ... |
çok ii yapmışlarrrrrrr |
İman sadece İslam'ın 5 şartını yerine getirince olmuyor. Hİç de iyi yapmamışlar. Bu adam önüne gelen konuşuyo olanlardan değil prop bu adam bu işin ilmini yapan adam. |
Alıntı:
kıyamet alameti bunlar |
Ellerine Sağlık... |
iyi yapmışlar |
az bile yapmış arada zekeriya beyazıda hackleseydi ya :D |
Türkiye`de Saat: 19:23 . |