![]() |
Buyuk ayıp şu eziklerin yaptığından bahsetmezler ölen vatandaştan bahsetmezler bizim elemanlarıda gece evlerindden toplarlar. beşiktaş sevgimizi ve saygınlığımızın adını küfürbaza çıkaran medyayı ve beşiktaşı hakkıyle temsil edemeyen basındaki bjk li abilerimi kınıyorum... http://i6.photobucket.com/albums/y20...51925226mb.jpg |
********ler adamın ekmek parasımı hıc dusunmuolar caddenın picleri fabrıkator cocukları ne düşüncekler...bide icerdeki adamlar fenerli yanındaki de bayan |
abii bunlar ezik kendi adamlarina satasiyorlar |
Bu ülke tabiki üçüncü dünya ükesi diye adlandırılır böyle zihniyet böyle medya olduktan sora En büyük güc bile olsak her anlamda medyamız sayesinde daha kötü olmaya mahkumuz..Bu adamlar yayınlanacakki bu adamlar gösterilecekki herkes gercekleri görecek... |
ya ben anlamıyorum bunları yaa hem ezık hemıde vıcdansız yaa yazıklar olsun. boyle ezıkler yzunden vatanımızn ısmı kırlenıyo.. |
Yine ezikliklerini göstermisler! Yazik günah ya! |
sabahlara kadar sokaklarda dolaşıp ekmek parası kovalayan o adama yaptığınız er geç bi yerinizden çıkar köpekler. Allah belanızı er geç verir. |
elbet bunların birgün hesabı sorulacak |
ezik heryerde eziktir !!!! |
bunların adam olması ıcın bunların her bırıne bır pascal lazım onların dılınden o guzel anlıyo:D |
Türkiye`de Saat: 08:20 . |