![]() |
VİRÜS MSN'CİLERİ BEZDİRDİ!... VİRÜS MSN'CİLERİ BEZDİRDİ!... Şahısların adına zip uzantılı Beach Picture 2003 isimli dosya virüs içerdiğinden bilgisayarlarında ciddi bir şekilde zarar görmesine neden oluyor.Beach Picture 2003 isimli virüs hackerler tarafından "Resimleri kimseye gösterme", "Bunları Photoshop'ta yaptım." iletileriyle kullanıcı ikna edilerek gönderiliyor.Fotoğraf zannettiği zip uzantılı dosyayı kabul eden kullanıcı da dosya bilgisayarına indikten sonra zor anlar yaşanıyor. Kendisine gelen dosyalar yine kendi adıyla diğer kullanıcılara gönderiliyor.Oturumun her açıldığında kısa bir süre sonra tüm kullanıcılara gönderilen virüsün ortadan kalkması içinde güçlü bir anti virüs programının indirilmesi gerekiyor. MSN kullanıcılarının şifrelerini değiştirmesi de öneriliyor |
vaybeee gerçekten dikkatli olmak gerekir |
Selam söylerim o virüse |
Listemdeki Çoğu Kişi Yemiş Engelleye Engelleye Bitiremedim:D |
rar zip halinde birşey gelirse uzantısına dikkat edin . exe ise sakın açmayın açarsanız ve msn koparsa sakın bağlanmayın önce format atın :D |
Alıntı:
|
yemişim virüsü ya:D |
Alıntı:
|
:mad: :mad: ellerine ne geçiyo anlamıyorum ki |
olsun be DiShe_KARTAL ...:D:D:D |
hayret ya adamların işi gücü yok insanlara zara veriyolar hayretler için deyim :S:S:S |
kesinlikle format atıp kurtulmak lazım yoksa bir kaçgün sonra bilgisayarı çökertiyor. |
abi tanımadıgım kimseden dosya almam |
Son zamanlarda özellikle msn kullanıcıları arasında; virüs ve hacker saldırılarında artış olmakta. Aşağıda linkini verdiğim siteden online virüs taraması yaptırabilirsiniz. http://www.kaspersky.com/virusscanner Sayfa açıldığında Kaspersky online Scanner yazan yere tıklayın, açılan kutuda accept i tıklayın... Tarama yaparken msn dahil tüm programları kapatın... Virüssüz günler... :) Ayrıca şu adresteki programı da kullanabilirsiniz https://abonenet.e-kolay.net/FSecure...irustarama.asp |
Alıntı:
|
mehtap sürekli atardı bi zamanlar :D Sen ve Ben..bak !! :P diye ileti geliodu :D:D |
Türkiye`de Saat: 12:11 . |