![]() |
bursanın iznik ilçesinde beşiktaşlılar derneğini kuruyoruz arkadaşlar bursasporun düşmesinden sonra kapanan bursa beşiktaşlılar derneğini bir grup olarak daha önceden beşiktaş yönetimde de bulunan kongre üyesi hasan tahsin akıncı başkanlığında beşiktaşlılar derneğini bursanın şirin ilçesi izniğe kuruyoruz.Yönetim kurulundan gelen heyetle görüşmeler yapılıp olumlu sonuçlanmıştır.inşallah türkiyenin her yerine dernek bizim derneğimizin kurulması tek dileğimizdir.biz gerçekleştirdik.darısı diğer il ve ilçelerdeki klüb taraftarlarına kalmıştır.şimdiden tebrik edenlere çok teşekkür ederiz.:ciao: |
Tebrikler.. |
Tebrikler.. |
saolun arkadaşlar |
hayırlı olsn tebrikler :) |
keşke her yerde olsa tebrikler |
helal olsun ;) |
hayırlı olsun |
Bursadaki derneğimiz eskiden karakol üstüydü en güvenli yerdeydi ordan taşındık olanlar oldu zaten......iznik hyrlı olsun.. |
hayırlı uğrulu olsun. |
evet arkadaşlar kuruyoruz bu bilgiyi bende aldım yaşımız ufak ama artık bizde maçlara gelmeyi istiyoruz herşey tamamlanmış kağıtlar falan işleme geçilecek o kadar... |
tebrikler.. |
hayırlı olsun |
bakın bu kolay bi iş değildir bursa ya beşiktaş derneği kurmak kolay mesele değil. bursada bırak dernek kurmak beşiktaş atkısıyla gezmek bile imkansız. o yüzden çok büyük bir ayrıcalığı var bu derneğin. dikkatinizi cezbederim... |
oh bea dernekten abilerimzle maça gideriz artık ne güsel hayırlı uğurlu olsun büyük başarı gerçekten |
h.o bursaya maca gelince ugrarım ama dikkat li olun |
teksasa boş atıp tutuyo birader bişey yapacaklarından değil.bi kurulsa artık yani bizede kabak tadı verdi ne onaylanmaz kağıtlarmış bea |
ARKADAŞLAR BEN İSTANBUL BEŞİKTAŞLILAR DERNEGİNİ KURMA AŞAMASINDAYIM KURACAGIM DERNEK TAMAMEN İLLERİN İÇİRİSİNDE BULUNAN DERNEKLERDEN AP AYRI BİR DERNEK OLMASI DÜŞÜNDEYİM DERNEGİMİN ADI İSTANBUL BEŞİKTAŞLILAR DERNEGİ BÖYLE BİR DERNEK OLMADIGI GİBİ BİR İLKİDE YAPMIŞ OLDUĞUM GURU VERİCİ TABLOYLA KARŞI KARŞIYAYIM FAKAT SİZLERİNDE BİR KAÇ FİKRİNE İHTİYACIM VAR DERNEK TÜZÜKLERİ HAKKINDA HİÇ BİR FİKRİM YOK O NEDENLE BEŞİKTAŞ JK A.Ş TARAFINDAN DERNEGİMİN FALİYETLERİ İÇİN GEREKLİ MUTABAKATLAR YAPILDI VE SUANDA BEŞİKTAŞ JK RESMİ WEB SİTESİDE BENİM ELİMDE BULUNUYOR BU SİTEMDE YAPIM AŞAMASINDA OLDUGUNU BELİRTMEK İSTİYORUM www.besiktas.org.tr FİKRİNİ BENİMLE PAYLAŞMAK İSTEYEN TÜM ARKADAŞLARIN YARDIMLARINI BEKLİYORUM BU ARADA DERNEGİMİZ İSTANBULUN GÜNEŞLİ YANİ BAĞCILAR İLÇESİNDE FALİYET GÖSTERECEKTİR. |
gaziosmanpaşa ya yakın ;) |
müthiş.bir düşünce hayırlı olsun bursalılar kuduracak:d |
bi bursalı olarak hep destek tam destek arkadaslar :) yapın bi güzellik |
kurduk bu arada duyduk duymadık demeyin bütün bursalı arkadaşları bekliyoruz üye olmak isteyen benimle irtibata geçsin.saygılar |
tebrikler brawo |
Alıntı:
|
Alıntı:
merkezde eski iznik spor lokali vardı çok büyük bir mekan orayı tuttuk..dernekte gerçekten güzel mekan..fenerbahçelilerin elinden aldık çok zor oldu ama başardık daha fazla para verdik biz ezik köpekler kuduruyorlar şimdi.. |
dıkkatlı olun ama bursalılar saldırmasın |
hayırLı oLsun .. tbrk ederim.. |
Alıntı:
hayırLı oLsun .. tbrk ederim.. yok dostum öyle kolay değil bursa teksas yalan oldu salak adamlar geyşayada yenildiler:)çok üzüldüm:) bi pok yapamazlar.. ebru saol teşekkür ederiz... |
hayırlı olsun:) |
Türkiye`de Saat: 05:32 . |