![]() |
besiktasforum.net organisation presents... Arkadaşlar besıktasforum.net ailesi olarak buyuk bir kitleyi olusturuyoruz...Boyle buyuk bi kitle olarak bir organizasyonda hep birlikte beşiktaşımıza destek olmayı oneriyorumm...Ornekse bir tarıh belirleyelim ve bu tarihte Beşiktaşımın macında ona yurekten destek olalımm...Bu konuyla ilgli goruslerinizi bekliorumm...Deişik fikirlere açıgımm.... |
mantıklı ama cok ksının bıraraya gelcegını sanmıyorum. |
çok güzel bir düşünce |
Alıntı:
|
çok ii düşünce inşallah herkese uyarrr |
abi 7000 kişiyi toplama çok zor.tarih olarak bir kişi diğerine uymaz. sen 1000 kişi topla ben kafayı kazıtırım.:D |
Alıntı:
|
hımmm. ben gelemem abi. Gelecek olursam o tarihi bana göre ayarlamanız lazım. yani iş sorun. :) |
dogan garanti olan biri varsa benım cunku kombineeliyim :D |
Alıntı:
|
harika ya ii olur |
inş geliris :Y:Y |
ben 20 kişiye razıyım... iyi fikir,süper olur gibi laflar hikaye,gerçekten düşünen arkadaşlar,ben gelirim desinler yeterli |
yaa ben ayrıca deişik gorusler de bekliorumm burayaa sadece ben gelirim demekk bence yeterli deill...Amac birlik olmakk burda forumda onca insan birbiriyle konusuo fıkır catışması yasıoruzz bazenn ama cogunluk birbirinden habersizz bunu aşmak için benm aklıma glenn ilk şeyy birlikte toplanıp Ortak bi amac olan beşiktaşımın maçında bulusmak ve dostluumuzu pekiştirmekk...Lutfenn destek olalımm ve gosterelimm takımdaşlıımızıı..... |
heryola varım. |
Liverpool maçına gidelim beraber ya _ |
taabiii adam konusuoo ordaa kombinen yürüsün be sercaannnn :):):) |
Türkiye`de Saat: 23:23 . |