![]() |
Başsağlığı... Bu sabah saatlerinde Danistay 2. Dairesi’nde silahli saldiriya ugrayarak agir yaralanan Danistay uyelerinden, ayni zamanda Kulubumuz’un Genel Kurul Uyesi Mustafa Yucel Ozbilgin doktorlarin tum cabasina ragmen yasamını kaybetti Hainler yine can aldı.... Şiddetle kiniyorum... Ülkeyi karanlığa gotürmek isteyen zavallılara artık dur denilmeli... Mustafa Yücel Özbilgin`e Tanrıdan rahmet,Ailesine bassağlığı diliyorum. |
Duyunca TVde cok üzüldüm. Allah rahmet eylesin! |
Allah rahmet eylesin |
Danıstay`ımıza Yapılanları Kınıyoruz ! Danıştay 2. Dairesi'nde silahlı saldırıya uğrayarak ağır yaralanan Danıştay üyelerinden, aynı zamanda Kulübümüz'ün Genel Kurul Üyesi Mustafa Yücel Özbilgin doktorların tüm çabasına rağmen dün yaşamını kaybetti. Ülkemizin ve Camiamız'ın değerli büyüğüne Allahdan rahmet,yaralılara acil şifalar dileriz.Bunları yapanların Allah Belasını versin ********ler... |
sayın danıştayımıza allah dan rahmet dılıyorum.sevenlerıne sabır dılıyorum.başımız saolsun |
Bu Olanlarin ÖnÜne Nasil GeÇİlmelİ,İnsanlik Kalmadi Artik YAA,allah RaHmet Eylesİn, |
Allah rahmet eylesin.ailesine sabırlar versin Ülke zorla kaos ortamına sürükleniyo bakalım hayırlısı şimdi ne olcak... |
Sayın danıştayımıza Allahtan rahmet diliyorum. Ailesine Allah sabır versin |
Allah rahmet eylesin. |
Allah rahmet eylesin devletin kurumlarına uzanan kanlı eller kırılsın. |
O Bir Kahramandı O BİR KAHRAMANDI, O BİR KARTALDI... Beşiktaş camiasının başı sağolsun. Beşiktaşlılığı ile bilinen ayrıca Beşiktaş kongre üyesi olan Mustafa Yücel Özbilgin görev yapmakta olduğu Danıştay 2. Dairesi'nde bugün sabah saatlerinde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Mutevazi, babacan, yardımsever ve vefakar tavırlarıyla bilinen Mustafa Yücel Özbilgin Beşiktaş camiasını ve tüm ülkeyi yasa boğdu. Müfettiş arkadaşları için yol gösterici ve mesleğinin duayeni olan Özbilgin Danıştay Genel Sekreteri olarak görev yaptığı dönemde verdikleri türban kararı sonrası rahatsız edici telefonlar aldığını ama kararın kamuoyu tarafından doğru yorumlanmadığını ifade etmişti. Bu karardan dolayı boy hedefi haline getirilmiş olmaktan duyduğu rahatsızlığı dile getirirken "İdarenin yaptığı uygulama bize mal edildi. Tehditlerle kararımızdan vazgeçmemiz mümkün değil" demişti. Mustafa Yücel Özbilgin bir Kartala yaraşır bir şekilde yaşadı, bir Kartal gibi durdu ve bir Kartal gibi aramızdan ayrıldı. Başımız sağ olsun ve nur içinde yatsın. Aktif Beşiktaşlılar |
Kaybimiz büyük! Hepimizin basi sag olsun! |
basımız sagolsun.:( |
Başımız sağolsun... |
basımız sagolsun:( |
tüm camiamızın başı sağolsun |
Basimiz sag olsun |
Allah rahmet eylesin |
başımız saolsun.mekanı cennet topragı bol olsun..:( |
Tüm camiamızın başı sağolsun |
KAHRAMANLIK BU KADAR UCUZ DEĞİL CAMİAMIZIN BAŞI SAĞ OLSUN |
cezalarını çekecekler allah rahmet eylesin ama bunalrı yapanlar bir gün cezasını çekecek hiç şüpheniz olmasın beyler.amma bu tarafta amma öbür tarafta...öbür tarafta allah verecek bu tarafta türk gençliği ve yüksek adalet... |
Allah Rahmet Eylesİn. İnŞallah Bİr Daha BÖyle Acilari YaŞamayiz. Artik Şunu Beyİnlerİnİn Bİr KÖŞesİne Yazsinlar Bu Gerzekler. TÜrkİye Cumhurİyetİ Laİktİr, Laİk Kalacaktir. Ve Kİmse Bu Vatani BÖlemeyecektİr. |
Türkiye`de Saat: 02:29 . |