![]() |
Erkekleri Seviyoruz .. Çünkü İltifat edip güzel ve akıllı hissetmemizi sağlarlar. * Peşimizden koşturup özgüvenimizi arttırırlar. * Tıraş olduklarında yanakları yumuşacık olur. * Hesabı ödemek için istekli olurlar, sık sık çiçek alırlar. * Her zaman için teknolojiden bizden daha iyi anlarlar. * Omuzları ergonomiktir. * Ne kadar gereksiz detaylar içerirse içersin, anlattığımız her şeyi dinlerler. * Bir araya geldiklerinde ilgimizi çekmeyen konulardan konuşup bizi sıksalar bile, teknik servis olarak işimize yararlar. * Eve geç kalma dertleri olmadığından, bizi uğurlamadan eve gitmezler. * Ailemizden gece izni alabilmemiz için dua ederler. * Ağladığımızda bizden fazla üzülürler. * Ağlayarak onlara her istediğinizi yaptırabilirsiniz. (Üstelik bu gerçeği bilirler de!) * Pek ağlamazlar ama ağladıklarında da çok şirin olurlar. * Sık sık en iyi arkadaşımız olurlar. * Bizim için ulaşamadığımız raflardaki eşyaları alırlar. * Riskli işlere onlar girerler. * Namus kurtarmacılık oynarlar, kendilerini Cüneyt Arkın zannederler. * Olmadık şeyleri kıskanıp bizi kendilerine güldürüler. * Kapıları açar, hatta bazen sandalyelerimizi tutarlar. * Takım elbise ile acayip havalı olurlar. |
Alıntı:
|
aynenn öleee :D:D:D |
BAzıları gerçek... Valla hak eden kadın için herşeyi yaparım. |
Alıntı:
|
:D:D güselmiştşk |
Degiyorsa neden olmasın :) |
* Ne kadar gereksiz detaylar içerirse içersin, anlattığımız her şeyi dinlerler... dinlemezsek basımıza gelecekleri cok iyi bilirizde ondan.. :) kıyameti koparırsınız beee |
Alıntı:
|
aman allah korusun...!!! bırakın sewmesinler bizi... ne güzel de söylemişler: BEKARLIK SULTANLIKTIR olay budur kardeşlerim... ooohhh, -ne "aramıyorsun" diye trip atan war! -ne "msj çekmiyorsun" diye trip atan war! -ne "sen beni sevmiyorsun artık" diye trip atan war! -ne "bugün saçımı yaptırdım, fark etmedin bile" diye trip atan war! -ne "akşama maç var,arkadaşlarla maç izleyeceğiz" dediğinde surat asıp giden war! -ne sabahın köründe "beni ewden alsana" diye arayan war! -ne bilgisayarı bozulduğunda "bilgisayarım bozuldu, yapsana" diyen war! -ne "sakalların çok uzadı, biraz önem versene" diyen war! -ne kuaför önünde saatlerce bekleten war! -ne evinin önünde saatlerce bekleten war! -ne "eve geç kaldım" diip, gecenin en güzel yerinde kalkıp giden war! oooooohhhh beeee :D harbiden BEKARLIK SULTANLIK yaaaaaaa.... aman saadetimiz hiç bozulmasın :D ne güzel böyle, huzurlu huzurlu yaşıyoruz, gerginlik yooookkk stres yoookk!!! HAYAT BUDUR!!!! |
Türkiye`de Saat: 12:24 . |