![]() |
direk katılıyorm dediklerine :D:D:D |
Alıntı:
ancak yaşayan bilir :) başka birşey diyemem... |
:D harfi harfine doğru gerçekten :D altına not düşseydin "yaşanmış bir olaydan alınmıştır" diye :D |
Alıntı:
-ne "niye telefonu açmadın" diye trip atan war! -ne "niye telefonun niye kapalı nerdesin sen diye mesaj atan " var -ne "bu kim seni niye arıyor" diye trip atan war! -ne "mesajıma niye cevap vermiyorsun" diye trip atan war! -ne "telefonun niye mesgul kiminle konuşuyorsun" diye trip atan war! -ne "saçını boyatmayacaksın demedim mi" diye trip atan war! -ne "akşam çıkmak için izin alamıyorsun diye" surat asıp giden war! -ne sabahın köründe "bugün ne giydin" diye arayan war! -ne "Mini etek giyince" kıyameti kopan var -ne "kilo mu aldın sen" diyen war. -ne "kime selam verdin, kim o,niye selam veriyorsun " diyen war! -ne kavga ettiniz diye evinin önüne şarhoş gelip arabada son ses müzik açıp seni mahalleye rezil eden var war! -ne "ben sana bunu adamla konuşmayacaksın demedim mi" diyen var -ne "bu kızla görüşmeyeceksin demedim mi" diyen var -ne "kuzen filan anlamam erkek değil mi ne bu samimiyet" diyen var -ne "tabi babanın sözünü dinleyeceksin ben kim oluyorum ki beni dinleyeceksin" deyip tirplere giren var -ne "burayı nerden biliyorsun daha önce kiminle geldin" diyen var -ne kız arkadaşınla buluştun diye" kız arkadaşına benden çok zaman ayırıyorsun" diyen var -ne "eski erkek arkadaşın aradı" diye cıngar çıkaran var -ne "benim gitmediğim yerde senin ne işin var gitmeyeceksin" diyen var -ne aradığında yoldayım eve gidiyorum dediğinde "bu saate kadar nerde kiminle geziyordun sen" diye hesap soran var -ne "benim sevgilim, şunu yapamaz, bunu giyemez, onunla konuşamaz diye kendini kral seni köle sanan" var say say bitmez ki... :D BEKARLIK SULTANLIKTIR... :D :D |
Alıntı:
taklit kokan yazılar bunlar ; özgün olalım lütfen... :D ayrıca biraz misilleme gibi geldi ama... neyse!!! |
tamamen birebir yaşadığım şeyler canım. eksiği var fazlası yok:D |
Erkeklri sevioruzz çnküü hep erkklerle büyüdm bgne kadr en sağlam arkadaşlarmın çoğu erkektir... Aradaki istisnaları saymazsak sevioruz :) |
yorumsuz... |
erkekleri sewiyoruz çünkü şükürler olsun karşıma hep adam gbi adam çıktı gerçek insan bayanlardan sonsuz yanlış gören biri olarak daha çok erkekleri sewerim... |
Alıntı:
:D ah erkekler melek gibiyiz be...püfff |
Türkiye`de Saat: 22:07 . |