![]() |
Ermeni Sorunu www.ermenisorunu.gen.tr “Google’da Armenian Genocide (Ermeni Soykırımı) yazıldığında ilk 100 sayfa gerçek dışı bilgiler içeren diaspora siteleridir. Tarihi gerçekleri anlatan en kapsamlı yayın durumundaki sitemizi Google'da üst sıralara taşımanın tek yolu Ermeni Sorunu sitemize girmek veya her gün en az bir kere tıklamaktır. Lüften Ermeni Sorunu Sitemizi (Ermeni Sorunu - FORSNET (Armenian Genocide, Armenian Question, Der Armenier Konflikt, Question Armenienne)) açılış sayfanız yapın. |
msn sayfasından kurtulalım yaparım mutlaka,çok duyarlısın sağol paylaşım için,herkesin görevi bu. topıc yukarı arkadaşlar görmeli mutlaka |
teşekkürler bilgi için. ben yaptım hadi forum üyeleri bunu bizde yapabiliriz. |
biri chatbox a gelsede bende yapsam,yok mu yardım eden? |
Ayrıca konuyu güncel tutup diğer arkadaşların gözünden kaçmasını engelleyebiliriz. |
konuyu yukarıda tutalımmmm |
... |
saçmalık.... Bu kadar sorun varken ülkede uğraştıgımız davaya bak ya .... bizene ermeni sitesinden Önce kendimiz icin birşeyler yapalım Kendi sorunlarımızı hallettikten sonra Karşımıza böyle siteler cıkarın ... edit..ya |
iyi arkadaşım ozaman bırakalım... hafta sonu olacak maçı konuşalım. O daha önemli yaa. |
Türkiye`de Saat: 11:54 . |