![]() |
msn ne amaçla kullanıyorsunuz?? Kuizz.com - Kuizz Listesi MSN Sizin İçin Herşey... Hayatınızın çoğunda onlinesınız. Aile bireyleriyle, okul-iş arkadaşlarıyla, kız arkadaşınızla, netten edindiğiniz sosyal arkadaşlarınızla MSN yoluyla irtibattasınız. MSN sizin için hayatın bir bölümü. PC açar açmaz ilk işiniz MSNe bağlanıp online listenizi kontrol etmek. 5.2 Milyon kullanıcının %22si bu yönde kullanıyor. |
ilk zamanlar evet msn sempatikliği bende de vardı ama şuan hiç açmasam aklıma bile gelmiyor :) |
Hepsi bir arada. Ailem, akrabalar, dostlarım, iş, sevdiklerim hepsi... |
iletişim aracı oldu artık. Cep telefonu gibi bişey. |
bence boş bişey msn çıktı arkadaşlık bitti birader teknoloji içimizdeki sevgiyi azaltıyor belkide msn de ekli çocukluk arkadaşınız öle duruyor.gerçek gibisi yok bea boş işler her zaman meşgul duruyor. |
hey millet link tıkladınız mı :D:D onları yazarken |
tıkladık tıkladık :D |
ben tıkladım güzelim ve çok duyarlı biri olduğunu tekrar gördüm.ama malesef şuan için elimden bişey gelmez:(:(:( |
cep tel sollar bu gidisle günde 16-17 saat online olan insan mewcut. yeni biriyle tanısıldıgında artık muhabbet arası msn isteniyo :D yakında msn adresi olmayana kız werilmez moduna gircez:D -evladım ne is yapıyosun? -bla bla bla.. -hmm.. peki msn adresinde varmı?? -var tabi olmazmı teyzecim.. -hangi siteden? -hotmail!.. -ooh ooh maşallah.. |
Alıntı:
güzelmişş ya |
Türkiye`de Saat: 09:48 . |