![]() |
Bağlama mı? Gitar mı? |
Tabiki bağlama. İkisinide kullanamam ama ben bizim olanı seçiyorum yani bağlamayı. |
ikisini de severim.. müzisyen olarak bakıldığında olaya zaten,her tür müzik dinlenmelidir! rap haricinde :) müzik yerine koymuyorum..koyanlara da saygı duyuyorum tabi! Dinlediğimiz müzik türümüz rock,metal,punk vs.. diyelim! Ama Türk Sanat Müziği,Arabesk,Pop..dinlenmelidir mutlaka! Bağlamayı bu yüzden de çok severim açıkçası..ama gitardan da hiçbir zaman vazgeçemem =) |
gitar ;) hemde elektorsndan :) |
Alıntı:
|
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. 5.5 senemi verdigim tek aşkım bas gitarm :D sazı ustasından dinlemekde ayrı bi zevk, saygı duyarım pena kullanan arkadaslara :D :thrasher: |
Geçen gün en sevdiğim türküyü öğrenmiken akort yaparken telini kopardığım bağlamam için kahrımdan ölüyorum ama en kısa zamanda seninleyim bağlamam :( |
benm hic basıma gelmedi tel kopması maşallah çamaşır ipi gibi telleri var gitarımın yolda kalsak araba çeker vallahi :) bu başlıkğın üstünede baterimi - davulmu ? diye bişeyde iyi gider bu arada :D |
bas gitar telleri zaten kalın oluyor yahu..severim çok bas gitarı! çalman çok hoş..belkim Beşiktaşlılar bi grup kurarız :D vokaliniz hazır =) hatta "Almora" tarzı bir şeyler yapalım..kalabalık oluruz! Senfonik Rock grubu oluruz :D şey şey..bağlama,keman,çello ne bulursak..karışık :D varsa çalan hepsinden,koyarız valla =) |
Alıntı:
senfonik metal türünde birşey iyi olurdu bea... |
Saz |
gitar |
Türkiye`de Saat: 20:38 . |