![]() |
bill gates de çözemedı:)(deneyın ve gorun) Bir Hintli hic kimsenin Windows da 'con' isimli bir klasor olusturamayacagini farketmis. Cok ilginc ve inanilmaz bir durum. Bill gates dahil Tum microsoft ekibi bunun neden olduguna bir cevap bulamamis. Inanmiyorsaniz kendiniz deneyin ^^ALINTI^^ |
evet nedense oluşmuyor, yeniklasör adına geri dönüyor 1 senedir bende uğraşıyorum :) |
denedim valla olmadı:D |
yav bunun çözümü çıktı ya windows dos tabanlı olduğundan dolayı oluyo bunlar kapalı kod sistemi var ya ondan galiba çözümü de dos da mkdir \\.\c:\con" yazarsaniz con folder'i acarsiniz. bu folder'i silmek isterseniz de "rd /s /q \\.\c:\con" yazabilirsin... sadece con da değil daha dolu dosya var böle prn, aux, clock$, nul, com1, com2, com3, com4, com5, com6, com7, com8, com9, lpt1, lpt2, lpt3, lpt4, lpt5, lpt6, lpt7, lpt8, lpt9 bunlar alıntıdır benim de pek bi bilgim yok bu konuda çok genel açıklamaya çalıştım ama bill gates le ilgili olan kısım doğru zaten adam artık pek takmıyo bu işleri dolu mühendisi var onlar hallediyo artık her şeyi bill gates keyfine bakıyo kısacası :D |
Evet yaw bizde pc dersınde dos komutlarını gorurken arkadas con yazmıstı yanlıslıkada bulmustu |
ben bunu daha onceden gormusdum evet hakkatende olmuyor |
he ya olmuor... :D |
concon yazın kardesım sızdee:D |
Türkiye`de Saat: 11:42 . |