![]() |
Yorumsuz. |
Ne yazıkki. yine filistinde terör estirmiş bu caniler.. |
Nasıl bir yorum yapıcağımı gerçekten bilemiyorum kardeşim ama bu üzücü bir gerçeği bu şekilde yayınladığın için teşekkürler... ALLAH Müslümanlara güç kuvvet versin... |
Arkadaslar kötü bi yazı olcak ama sunu belirtmek isterim...İsrail markası Coca cola bu sene kazanacagı bütün geliri israil e bagıslayacamıs bundan böyle alacagınız her coca cola bir filistinli cocugun ölümüne veya yetim kalmasına neden olabilir..Bu yüzden eger içiniz rahat edecekse almaya devam edin sevgilerle... |
Yorum yapılamayacak kadar açık bu duruma ne yorum getirilebilirki. Sadece diyebileceğim kahrolası savaşlarda olan çocuklara oluyor |
gerçekten de yorum yok!!! |
yorumsuz yorumsuz |
arkadaşlar beşiktaş sadece bir futbol takımı degildir beşiktaş bir zihniyettir burda konuyu acan arkadaşımızı hasasiyetinden dolayı tebrik ediyorum ve filistinli kardeşlerimizi ve cocukları ölduren israil devletini kınıyorum fistinde dogdu beşiktaşlı oldu helal olsun sana yaser arafat bide yukarıda carşı silvri arkadaşımızın fikrine özelikle katılıyorum beşiktaş taraftarını yerli mallar tuketmeye davet ediyorum |
NE YAZIK Kİ gördüğüm en iyi karikatür.Hiçbir yazı ya da karikatür beni bu kadar etkilemedi.Allah Atatürk ve şehitlerimizden razı olsun.ingiliz mandası,amerikan mandası diyenler kazansaydı bugün bizler de aynı durumda olacaktık.Allah Filistin'e,müslümanlara kendi özgür ülkelerinde yaşamayı nasip etsin. |
zaten her zaman olan cocuklara ve sucsuz insanlara oluyor. Gercekten güzel bi karikatür. |
Allah belanı versin israil... |
şerfsizler............ |
Anti SAVAS ___ Norton Savasa karsi !!! |
Ben bunlara edicek küfür bile bulamıyorum israilliler zaten Allah tarafından lanetlenmiş ********ler |
yaa su adolf hitler gelecegi o zamandan görüyomus demekki. adam bosuna dünyadaki bütün yahudileri katletmiyodu. ama hepsine zamanı yetmedi. keşke o zamanlar hepsinin kökünü kurutsaydı. bu israilli serefsziler gıda,yiyecek ve içeceklerden yani her insanın ihitiyacı oldugu ürünlerden ekonomisini dünyanın en güçlü ülkesi konumuna getirdi nerdeyse.. onun için coca cola mc donalds ve bu tür yerlerden alışveriş yapmayalım. yukarıda arkadasımızın dediği gibi karının tamamını israile bagışlıyo bu serefsizler... ALLAH DÜNYADAKİ TÜM MÜSLÜMANLARI KAFİRLERDEN KORUSUN... |
kahrolsun israil anti-israel. çarşı silivri arkadaşa katılıyorum coca-cola almayalım bencede. ayrıca anlamaı coca cola nın muhammed yok, mekke yok değilmi kesinlikle almayalım bakalım hangi parayı israile bağışlıcak |
|
kardeş bu resimlere +16 başlığı atman gerekirdi bunlar gercekten dehset-vahset resimler....... |
Alıntı:
|
yaw bazen kendimi onların yerine koyuyom ne kötü bişey ya eğer varya watanımın bir karışına el sursunler alırım silahımı giderim oraya ne pahasına olursa olsun en az 10 terörist oldururüm canımdan olsam bile o hırs beni yaşatır watanım için herşeyı yaparım....az kaldı birgün bende asker olacağım... |
koymayın şu resimleri artık ya, birşeyleri anlamak için o iğrenç resimlere gerek yok zaten, hep yazıyorum ama yine koyuyorsunuz şunları, lütfen yapmayın arklar... |
:confused: yorumsuz arkadaşlar |
Ne zaman biticek ya bu insanların cilesi ????? |
Allah israilin ve onu destekliyenlerin belasını versin |
savaşi cikaranlarin allah belasini versin... tvyi izliorm gercekten cok üzülüorm ufacik bebekler-cocuklar ölmüşler yada annesiz babasiz aglayarak etrafinia bakiolar... |
müslüman birbirini desteklemesse bunlar kacinilmaz |
olan yine çocuklara oluyo.bunlar laftan anlamazlar.fiziki kuvvetten anlarlar |
Türkiye`de Saat: 00:14 . |