![]() |
Mutluluğun Sırrı Mutluluğun Sırrı > > Yeni mahallesinde kahvede sohbet eden adama arkadaşları: ''Senin aile > yaşantına hayranız, eşin ve çocuklarınla çok mutlu bir yaşantın var. Karının > bir dediğini iki etmiyorsun. > Bu mutluluğunun sırrını bize de anlat yoksa pısırık olduğunu düşüneceğiz.'' > derler. > > ''Kısaca anlatayım..'' der adam.''Düğünümüz bittikten sonra karım > kendi atına, ben de kendi atıma bindik evimize doğru gidiyoruz. Benim > bindiğim atın ayağı takıldı ve sendeledi. Karım eğildi ve benim atıma ' Bir' > dedi. Biraz daha ilerledik ve benim atımın ayağı tekrar takılıp tökezlediği > zaman eşim tekrar eğilip atıma ' İki ' dedi. Az sonra atım tekrar aynı > şekilde tökezleyince eşim atından indi ve at'a ' Üç ' dedi ve çeyizinden tabancasını > çıkartıp atımı alnından vurdu. > Ben şok olmuştum... Eşime bir hışımla çıkıştım ''Yazık değil mi ata, neden vurdun kadın, manyak mısın sen?'' diye > bağırdım...Karım arkasını döndü ve bana 'Bir ' dedi. Ve o günden sonra karımın bir dediğini iki etmedim |
:D İşte budur! Teşekkürler Jasmin ;) |
kadın dedigin öyle olcak dimi elif :D |
:shakehands: mükemmel hikaye :proud: |
gadın didiiiğiinn büöyylee olurr büüöylee olurrr büööyylee olurrrr....İşte gadınn.. :):) bravo vallaa... |
Alıntı:
|
bende bunun erkek tarafından olan versiyonuu var hangisi doğru acaba .. |
kadının fendi :) |
:D güzell |
Türkiye`de Saat: 14:42 . |