![]() |
Ne büyük bir iş başardık!!! Arkadaşlar bilhassa eski üyelere ne büyük bir iş yaptık online sayımız bile100 lere ulaşmıyordu şimdi ise bakıyorum da her zaman online kullanıcı sayımıza gün geçtikçe artıyor 3 haneli sayılarda hep. Ben birçok kişiye adımızı duyurdum sizlerde işte bunu farkettim bugün şimdi bazen o kadar yoğun oluyor ki sitemiz kitlendiği bile oluyor. Ben BEŞİKTAŞ için forum için birlik için bütün arkadaşlarıma siteyi herzaman tanıttım ve burada olmaları gerektiğini bildirdim. yeni üye olan ven eski arkadaşlarıma göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok çok teşekkürler.. İşte BEŞİKTAŞlılık bu birlik beraberlik herzaman herne olursa olsun birbirimize destek olalım istanbul dışındaki arkadaşlara(benim gibi) istanbuldaki arkaşlarımız maclar olsun biletler olsun herşekilde yardımcı olalım bu benimkisi sadece bir dilek din dil ırk ayrımı yapmaksızın. Bir BEŞİKTAŞLI ayrımcılık yapmaz zaten bize de bu yakışırr. BEŞİKTAŞ için teşekürler arkadaşlar..!!! |
işte farkımız cunkü beşiktaşlıyız |
Alıntı:
|
dusuncelerıne katılmamak ne mumkun |
Bu forum sayesinde cok arkadasliklar ve kardeslikler olustu. Bize bu imkani sagliyan kuruculara burdan bir kez daha tesekkür etmek istiyorum. Ne kadar güzel, tüm dünyadan besiktaslilar ayni cati altinda. Bir kez daha tesekkürler ve hatalarimiz olduysa da özür dileriz. :) |
işten vakit buldukça giriyorum.. ve etrafımada yayamaya calışıyorum forumu ama etrafım eziklerle dolu :D:D |
Alıntı:
|
Arkadaslar forumumz www.bjkhaber.org ile ortak yayın yapıyor bu da forumun gelişme süresini hızlandırıdı..Ve tabi hepimzizin emegide yabana atılamaz.. |
Alıntı:
eyvallah |
güzel ama bunun kıymetini bilip kırgınları bi yana bırakmak lazım,beşiktaşlılık asıl budur... |
hepinizin katkılarıyla oldu hepinize teşekkürler ! |
daha da büyüyeceğiz inşallah...emeği olan herkese teşekkürler.. |
Alıntı:
|
bi de çoğaldıkça kavga etmemeyi öğrenirsek tam olacak.. üye sayısını arttırdık derken shoutboxtan olduk tabi bunda ezik Tümerin de bayağı katkısı oldu.. |
uye sayısı daha da artıcak inşallah... |
Siteyi yapnalara ve beni bu siteye üye eden ve bu konuyu açan kardeşim Asi Kartal'a, Gökhan'a teşekkür ediyorum |
evt sevindirici bi haber ama malesef girenlerin 3te 2 si misafir oluor..burdan misafir olarak girenlere sesleniorum....lütfen sizde üye olun ve forum daha da büyüsün |
ben de son zamanlarda üye oldum ama bunda benim hiç suçum yok çünkü bir kaç ay önce kayıt olmayı denedim ama bir türlü beceremedim site yöneticilerinin sayfaya erişimi biraz kolaylaştırmaları lazım daha 2 gün önce üye olduğum halde bir türlü siteye girşi yapamadım bu sorunlar halledilirse online üye sayısı 4 haneli rakamlara ulaşır bundan hiç şüpheniz olmasın |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
slm ark sahsen bn ordan qordumm uye oldm bnde yaymaya calsyrm uye oldqm forumlraa HERSEY KARTALM ICIN:)
|
hersey cok guzel bncede ÖVÜNMEKTE BİZZ ÇOK HAKLIYIZ SAPINA KADAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! |
| Türkiye`de Saat: 11:37 . |