![]() |
Maç esnasında en çok neden tahrik oluyoruz! Maç esnasında en çok hangi şey sizi tahrik ediyor! |
beni ençok rakip takımın hareketleri ve hakem kararları tahrik ediyor..... |
benı rakıbın hareketlerı tahrık eder |
rakıp futbolcuların agrasıf hareketlerı ve artıslıklerı |
Hakem kararlari cogu zaman beni tahrik etmistir. |
Beni en cok kendi oyuncularımızın duyarsız tavırları etkiler..Cünkü bizimkiler odun olursa diğerleride her türlü fırsatı bulurlar ve fırsat bu fırsat deyip tahriğe sokulurlar o yüzden oyunculara kızarım en cok.. |
valla ben en çok rakip takımın yapmış olduğu hareketlerden tahrik oluorum mesela:ayhanın o şerefsizliği sonra o tümer inönüde gol atıp hareket yaparsa onuda görecem ben |
oynadığımız bütün takımlara deli oluyorum |
rakip takımın hareketleri beni çok tahrik eder özelliklede zaman geçirmek için yalandan yere sürekli yerde yatmaları ve rakip kalecilerin atışı geciktirmesi,,kıl oluyorum bunlara...zaman zamanda hakemlerin yanlı kararları tahrik ediyor... |
hakem hatalari ben cok sinirledniriyor |
hakem hataları özelikle bilerek yapılan hatalar |
Rakibin oyunu gerici hareketleri beni çığrımdan çıkarıyor deliriyorum |
hakemler,hakemler,hakemler,kaç maçımızı,kaç şampiyonluğumuzu yediler |
beni en çok tahrik eden rakip takım oyuncularının çirkeflikleri.. Örn.100.yıl Gs maçı Ü.karan CORDOBA ya tekme atışı bu sezon inönüdeki maçta tungay ın gol sonrası yaptığı hareket..... |
valla rakip sonuçta rakip seni çıldırtmak için orda.ben tarafsız olması gereken hakemi aleni hata yapınca sinirlerim zıplıyo doğrusu.bizim odunların oynamamasına alışmaya başladığımızdan ilk sırada değil ne yazıkki :( |
önce futbolcuma elinden geleni yapsın ... ama bjk forması giyen hiç bir futbolcuya küfr etmem.. sonra hakemlere rakip yapar pisliği ama hakem karar verir |
Ya Kesinlikle Herkes Rakipten Ve Hakem Kararlarinda Tahrik Olur Ama şüphesiz Hiç Biri Bjk Formasi Giymiş Bi Insanin Duyarsiz Halinden Daha Tahrik Edicideyil Benim Için:mad: |
kesinlikle hakem hatalari!!!! inönü sanki deneme tahtasi nekadar caylak varsa ilk bizim maclara ataniyor!! ah ulan su cem papila yeni sezonda inönüde mac yönetse,hemde eziklere karsi...hem azizeye hem tü(na)mer(t) hemde papilaya bol keseden küfür ederiz |
Özellikle İnönüde anadolu takımlarının yaptığı dümen ler beni deli ediyor hele konya maçında deli olmuştum siyahi oyuncunun kendini yere atmalarına Avrupada dikkat ediyorum bir oyuncu bunu sık sık yaptığı zaman sarıyı yapıştırıyo hekemler.Süper ligdki Anadolu takımı oyuncuları lütfen ara sıra premıer ligi izleyin ya görün de ders alın biraz. |
adu katılıorum gokhan abime bunların yüzünden zaten futbol namına hicbisey goremioruz sahada. |
Olmadık hakem kararları ve futbolcuların yere yatıp sakatlanmış numarası yapması |
ozellikle icerdeki maclarımızda bir gol attılar mı yere atlamıyorlar mı deli oluyorum cıldırıyorum agırdan almalar hakeme itirazlar yenmeyı yenilmeyı gec futboluda katlediyo adamlar..Diğeri de hakem hataları. biz de o an görüyoruz onlarda ama nedense cogu yerde biz haklı cıkıyoruz tesadüf herhalde |
benimde rakip takımın hareketleri sinirlendirio |
tabiki karsi takim futbolcularin hareketlerinden |
Alıntı:
|
baslik biraz talihsiz olmus galiba...insanin aklina baska seyler geliyor ve düsünüyor macta tahrik nasil olunur diye...neyse biraz fazla kafa kiyak herhalde benim bosverin |
valla seçenekler arasında yokta, bir kızın kufur etmesinden ilham alarak daha cok tahrik oluyorum :D |
rakip futbolcu bizim oyunculara artistlik yaptıgı zaman benim koptugum andır |
zaman gecirmek için yat1olarya kil oluyorummm |
hepside aslın da tahrik edio adamı özellikle hakemlerin ve rakip oyuncuların hareketleri |
ha bide febenin butun maçlarında febe gol attığında azizenin rakip takımın başkanının yanında ayağa kalkarak gerğinden çok sevinmesi |
kendi oyuncularımızın duyarsızlığı ilk sırada sinirimi bozar ama rakip takım oyuncularının tavırları da deli olmama sebep olabiliyor.hele bir de bize karşı kazanmışlarsa sanırsınız dünya yıldızı bi havalara giriyorlar hepsini boğasım geliyor.hakemleri saymıyorum onlar bize biz de onlara karşıyız... |
kacan goller |
rakip takımın hareketleri ve hakem kararları |
ezik maclarında kavede mac izlerken o eziklerin çok bilmişlikleri beni uyuz ediyo.kalkıp iki tane gecirecen neyse küfür etmicem:):) |
konu adı biraz acayip olmuş ama... :D nese ben senin kast ettiğin şekilde cevaplim...maç esnasında saha içinde ki şerfsizlerin hareketlerine uyus oluom..mesela TunGay :D |
cem Papila ne olacak |
| Türkiye`de Saat: 14:49 . |