![]() |
şu fenerbahçe var olmak zorundamıydı? hayatı seviyorum insanları seviyorum kısacası herşeyi ama şu fb'yi asla yanlışmıım arkadaşlar (ANTİFB) oldum yha |
haklısın sevılcek yanları yok. |
zorunda arkadaşım fb gibi ezikler olacak ki bizim değerimiz ortaya çıksın er ya da geç doğrular görülür zaten sabırlı olmak lazım... |
bizim değerimiz zaten ortada birde bisim için ileri geri konuşmazlarmı katli vacip bunların |
ya tabii ki ortada ama hani derler ya kötü olmadan iyinin neden iyi olduğunu anlayamazsınız bu yüzden kötüler de hayatta varolmalıdır o mantık işte... |
sende haklısın yok ya yok ne olursa olsun bu nefret bitmez bende yorumlar için teşekkür ederim |
fb ezikleri olmasa o sonsuz nefret ve kinimi nereye ve nasıl dökecektim. bu yüzden tuba arkadaşım onlar iyi ki var derim. |
no womment |
ANTI FB ULAAAN! EZIKLERIN KÖPEK DEN FARKI YOK! |
tabi zorunlu yaa onlar olmasdı kimle dalga geççektik eziklerr diee..;);) |
saolun arkadaşlar iiki yalnız değilim hepinisi sefiorum:D:D |
Evet olmasaydi n'lurdu bilmem ama bütün özentiler hangi tutardi demi!!! |
:D ben bu Fenerin geLmişini geçmişini :D anladınız siz onu .. Ama var işte öle bi takım uFFF :@ |
haklısınız tam ezikler... gerçekten tam bi ANTİfb oldum yaa!!! bu kadarmı nefret edilir bi takımdan...:evil: |
terbiesizin biri antibjk-antigs die site açmış şeytan dio bul şunu o siteye göm.Al sana nefret için bi sebep daha |
eşeğe beyin veren yüce tanrım fenerlileri niye atlamış acaba |
kombine kartımı |
yok canım ne kartı? |
Alıntı:
|
her iyinin arasında bir KÖTÜ vardır. belkide bu sebepten dolyıdır |
ya arkadaşlar uğraşmayın şu eziklerle kendi çaplarında eğleniyolar yazık ya onlarda.... |
aamlar birçok yönden önümüzdeler, zaman zaman onlarla dalga gçmek iyi oluyor ama şu anda onların bizle dalga geçebilecekleri çok şeye sahibiz, örneğin tüpçü ve gaz ekibiyle kel sinan örnek olabilir, ben sırf bunlar yüzünden tuttuğum takımla dalga geçiyorum ya, düşünün artık kimlerin elindeyiz... |
Alıntı:
malesef haklısın:( |
.... Alıntı:
|
lan it defol lan yicen küfürü ezik seni |
Türkiye`de Saat: 15:07 . |