![]() |
İnsan Değilsiniz (+16) |
Bu vahseti yapanlar kadar bu tür ürünleri alanlar ve kullananlar da suclu! |
offff ya ben bunu izlemistim cok igrenc :( yaziklar olsun bunu yapanlara para icin ne yapiyor serefsizler |
Yav ben buna bakmistim, gercektende cok igrenc. Bunlar insan olamaz adi adamlar |
insan değil ******** evlatları |
Böyle insan evladı olmaz olurmu böyle şerefsizlik aslında bunların derilerini soyasacaksın varya bunalar ettiğim küfürle eziklere ettiğim küfür kadar vardır:(:( |
izlemiştim yaaa... o günde böle olmuştum, yine böle kötü oldum...Allah Belanızı Versin şerfsizler |
BİR İNSAN BU KADAR MERHAMETSİZ OLAMAZ... |
bende 3 ay önce seyretmiştim bunu 2 gün rüyalarıma girdi,hatırladıkça gözlerim dolaar..nasıl rahat uyuyorsunuz bu işi yaptıktan sonra anlamıyorum..ulan ********ler UNUTMAYIN BUNUN ÖBÜR DÜNYASIDA VAR Allah hepinizin belasını verecek..mekanınız cehennem olsun işallah...:mad: :mad: :mad: |
Bu İnsanlar Allaha Nasil Hesap Vereck Sirtlanlari GecmİŞtİ BeŞer Yirticilikta DİŞsİzİse Bİr İnsan KardeŞlerİ Onu Yerdİ |
bu ne serefsızlık yaaa |
Giymesinler kardeşim,bu kürk denen şey yasaklansın.Kokona karılar izlesin bu vahşeti.Yanlarında köpekle kırıta kırıta yürürler,bunu zorla izlettireceksin. |
ya bunlar gercekten şerefsız yaa ızleyemedım vıdeoyu ama anladım olayı.ya sen dunyevı urunler ıcın allahın verdıgı cana kıyıyosun yazıklar olsun bee |
Millete,dünyaya medeniyet dersi veren ********ler değilmi bunlar allah belalarını versin. |
allahım bu vahşeti yapanların derilerini bu hayvancıklara yaptıkları gibi canlı canlı yüz cehennemde kürk kullananlara bunu göstermek lazım... evet biz et yiyoruz ama hiç bir hayvana böyle eziyet yapılmaz. öldürün artık hayvanı dedim içimden öldürün . böyle işkencemi olur |
olmaz Boyle Birsey Herkez Sadece Burdaki Hayati Dusunuyor Bilmiyorlarki öteki Tarafta Hesaplari Sorulacak Bunlarin:( |
ben izlemiştim bunu,işte kürkler nasıl yapılıyor bir kez daha anlamış olduk,ne iğrenç insanlar war inanamıyorum gerçekten allah belanızı wersin |
şerefsizler !!! |
:mad: bunlar ınsan olamaz yaa:mad: :mad: |
bunlar deilmiydi bisim kurban bayramımızı protesto edenler medenıyetlik taslıyanlar allah hepsinin belasını versin |
ben bunu ilk defa izliom onlar insan değil ******** bunlar yazık ya hayvanlara insan acır nerde beter etti hayvanı.. |
BUNLARINN HEPSİNİ ANASINI AVRADINI ....... sÜLALESİNİİ O.CLARI |
Bunu yapan insan olamaz |
bende önce baktığım için şimdi bakma gereği duymuyorum ilk baktığımda bayılacak gibi olmuştum bu katliamı yapanlarada o kürkleri giyenlerin de allah belasını versin |
offff yaaaa |
link acilmiyor ... |
Türkiye`de Saat: 21:33 . |