![]() |
Arkadaşlar yükselişimiz sürüyor 88,296. durumdayız ben 1 hafta kaçtım sitede bayağı yükselme olmuş ben gene kaçayım bari 1 hafta:D |
ha gayret az kaldı zirveye. bu arada fenerbahce.com bizden öndeymiş ama bu onların resmi sitesi diil mi yani resmi sitelerin çok ziyaret edilmesi daha normal. önemli olan bi taraftar sitesi olarak çok ziyaret olmak :cool: |
bizim için böyle şeyler önemli değil bizim için asıl önemli olan burda bir Beşiktaş AŞKI yaratlamak ve taraftarı kaynaştırmak ama olsun arkadaşımıza teşekkür ederim |
ezikler internet aleminide parayla almışlardır kesin azize parayı basmıştır microsofta:) bence bu forum kalıcı olacak görün bakın bi gün berkhan demişti dersiniz |
inşallah arkadaşlar ve inşallah berkhan sizlerin sayesinde olacak! henüz yeni sayılırız ancak daha iyi olacağız yardımlarınızla |
Senin Verdiğin Örnekler Resmi Klüp Siteleri Bizimkide 17,789 Ona Bakarsan :) |
bizim forum iyi ya . boşverin eziklerin sitesini |
haydi elbirliğiyle daha da yukarılara taşıyalım arkadaşlar.. eziklere bırakmayalım meydanı.. arkadaşlarımıza tavsiye edip tüm BEŞİKTAŞ sayfalarını daha etkin hale getirelim.. paylaşım için saol.. |
hersey yavas yavas olur ınsallah guzel yerelere gelecek sıtemız |
Alıntı:
|
| Türkiye`de Saat: 19:39 . |