![]() |
Şemsiye ile Dikkatsizce Yürüyenler.. Hakkında ne düşünüyorsunuz ? (Yanında yamacında olan insanlar dikkat etmeyenler hakkında) İlk ben söliyim kafalarını patlatasım geliyo. |
şemsiyenin o tellerini gözlerine sokasım gelior sadece...bukadarcık yani:D |
yaaa sinir oluyorummmmmm oyle insanlaraaaa dikkatsizlerrr ufffffff |
bende elime o an ne geçirsem fırlatasım gelio taşıoasan o şemsiyeyi dikatli olacaksın yaw ztn bgn kadının tekiyle o yüzden kavga ettim :D |
.......YoRuMsUz...... |
Alıntı:
|
yha gıcık kapıorum öldüresim gelio..bigün yolda yürüorum artık teyze mi diim bilmiorum gözüme sokucak ucunu şemsiyenin şimdi bişe dicem yaş gereği saygıdan dolayı diemiorum..bide arkama bakıorum gülüo..tövbe yha |
Alıntı:
işte onlar tam cinayet sebebi :D:D:D |
ya bir de öğle bayanlar varki şemsiyenin 3 teli kopmuş yani yarısı iş görmüyor onu hala kullanacam diye uğraşıyolar be valla rezil olurum diye asla kullan mam |
Alıntı:
|
kım bilir belkide saçları islanıp bozulmasın diye ole yapıyorda olabilirler bu cümlede başıma bi taş geldi hemde kocaman ama ben o insanlardan deilim :D:D:D |
Alıntı:
|
ahh kafam yarıldı senmiattin o taşı sohogun manyakmısın ya kanıyor işte kafam |
neyse afettim seni allahtan yakışıklı avatarın var yoksa bitmiştin sen:D:D:D:D |
abi kusura bakma yanlış tarafa gitti taş bi daha olmaz hastane faturasını bana yolla ben hallederim |
Alıntı:
|
valla güzel bayansa tanısma fırsatı oluyoda erkeksede tartısma :D |
Alıntı:
|
Genelde duraklarda başıma geliyor ne yalan söyleyeyim birkaç kez sert çıkıştığım anlarım oldu. |
hayatta en gıcık kaptığım şeylerden birisidir bu..insanlar zaten genelde toplumla iç içe olduğu yerlerde çok bireysel davranıyolar yaptıkları hareketlerin etrafdakilere nasıl yansıdığını bilmiyolar bu yüzden rahat davranıyolar buda onlardan birisi çok dikkatsiz yürüyolar be heran bi sakatlık çıkabilir endişesiyle atlatmak istiyosun oda mümkün olmuyo.öle birşey olunca ben çemkiriyorum geneldebaşka türlüde olmuyo.. |
şemsiye kullanmayı sevmiyorum =) ıslanmak daha güzel oluyor |
geçen biri metro çıkışı yürüyen merdivende gözüme soktu :) |
şemsiyenin telleri yüzünden yağmurda şapka takıyorum :D:D |
Türkiye`de Saat: 09:40 . |