![]() |
5450:) |
6000.. |
4800... |
5500+16:) |
emre abi hayla yavaşsın :D |
amacım yok leyn benim :D |
vay be herkes uçmuş başarılarınızın devamını dilerim ardakşar en yakın zamanda beni geçersiniz siz |
:D:D saol Gökay aslında hedef sen değilsin Meriç :D |
sen 6 ay uğraşsan meriçi geçemezsin emre :) |
daha beni geçemiyon meriç abiyi nasıl geççen :D |
3 müzün msj toplamı anca geçiyor meriçi :D 6 ay uğraşsak anca geçeriz bece hedef küçültün biraz |
:D:D leyn dalga geçme burak :D sen sus git uyu 2 dakika |
3ümüzkü geçiyo gökay abi :D |
meriçe 1 ay veriorum en fazla :p |
bende geçiyor dedim zaten geçmiyor mu yazıyor orda burak :D anca geçiyor yani büyük bir fark olmuyor arada :) onu rsen geçersin tabi :) ama sen yazarken oda boş durmaz heralde :) bence meriçi geçmeyi unutun siz :) |
yanlış okumuşum abi :D |
geçecez:D iman gücüyle:D:D |
Alıntı:
|
özellikle sendeki iman gücüyle geçecez emre abi :D |
dini karıştırmayın bu işe ya :D:D siz geçerken adam boş boş durcakmı baktı 17 bin oldunuz tekrar açar arayı heveslenmeyin boşa :D |
fazla zorlamayın, koku yapar...:D |
imansız olmaz gökay abi :D |
:D:D hedef nuran olsun o zaman:D |
Alıntı:
|
ben geçerim abi :D |
Meriç gitmiyor ki :D bi gitse :D peki istediği rakamı yazamaz mı oraya :) bi 30 sn kalksa gör bak neler olacak ama:D |
aynen abi flood olmasa geçeriz :D |
geçemezsin günde 2 msj yazsan 6 bin yazarsın oda 12 bin eder 300 msj yazsan 9 bin eder oda 15 bine denk gelir senin günde 400 msj yazman gerekir ki günde 400 msj yazmanda imkansız gibi bşeydir yani günde 400 msj yazmak hiç sıkılmadan 60 gün sizi baya yorar yetişmeniz imkansızdanda öteki önümüzdeki ay okullarınız açılıyor burak günde 200 msj yaabilirsen dua et |
Gökay hesap süper :D |
bunun için ayrı bir topic açalım, arda tartışın...:D |
astute ye sölüyüelim :D öbür kelaynak konusuyla açsın :D |
hiç sıkılmadan 13 saat boyunca her 30 saniyede bir msj yazması gerekir 13 saat bilgisayar başında admın makatında çiban cıkar valla güç dayanmaz bouna heveslenmeyin bence |
gökay abi sadece dün 350 mesaj felan yazdım :D |
ya 13 saat boyunca hiç sılılmadan her 30 saniyede bir msj yazman gerekiyor 1 gün yazarsın 2 gün yazarsın 10 gün yazarsın 2 ay yazman imkansız burak :D önümüzdeki ay okulun açılıyor nasıl 13 saat internet başında olacaksın 400 msj yazmak kolaymı adamın canına okur yaz yaz yaz kolay deil :) |
:D:D vay deli vay |
6100.. |
bomlaya bomlaya mı yaptın okadar msjı |
emeğe saygı lütfen.. :D |
4900... |
..::5100::.. |
Türkiye`de Saat: 15:17 . |