![]() |
Beşiktaşlılık Yemini ßeşiktaş'imiz icin; Seyici degil, TARAFTAR! ßayramda degil, KARAGÜNDE! Moda icin degil; FORMA İCİN! Kupa degil, ARMA İCİN! Hava icin degil, SEVDA İCİN! Ayri ayri degil, OMUZ OMUZA! 90dk. degil, ÖMÜR ßOYU! Yalanla degil, KANIMLA! Şerefsizce degil, ONURLA! Utanarak degil, GURURLA! Egilerek degil, DİMDİK! Sefada degil, CEFADA! Koltukta degil, ßETONDA! Minderde degil, ÇAMURDA! Skorda degil, VEFADA! ßazen degil, HER MACTA! Yuhalayan degil, ALKIŞLAYAN! Oturan degil, ZIPLAYAN! Puroyla degil, ATKIYLA! Çekirdekle degil, ßAYRAKLA! Muhabbetde degil, TEZAHURATLA! Köstekle degil, DESTEKLE! İhanetle degil, SADAKETLE! Kendime degil, KARAKARTAL'A! Söverek degil, TAPARAK! Zaferde degil, HEZİMETTE! Şampiyonken degil, HASRETKEN! Görüntüde degil, ÖLÜMÜNE! BEŞİKTAŞ'A BAGLI KALACAGIMA YEMİN EDERİM!! |
BENDE BESIKTASIMA BAGLI KALICAGIMA YEMIN EDERIMM |
Beşiktaş'a bağLı kaLacağıma YEMİN EDİYORUM... |
ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR BEŞIKTAŞLI KALACAĞIMA YEMİN EDERİM........... |
ömrümün sonunakadar beşiktaslı olup fenere kufredfeceğime |
HER KESI SALAMLAYIRAM VE BESIKTASIN SONUNCU QELEBESI MUNASIBETI ILE HAMINI TEBRIK EDIREM !!! HER ZAMAN HER YERDE ALLAH in KOMEYI ILE BESIKTAS QZANACAQ !!! INSALLAH |
SIZLERE MEN AZERBAYCANDAN YAZIRAM AZERBAYCANLI ...::::::XXaKKeRR:::..... VE DEMEK ISTEYIREM KI BURADAN BUTUN AZERBAYCANLI BESIKTASLILARDA SIZE SALAM GONDERIR UNUTMAYIN BIZ DE QARDAS OLKE OLARAQ BU TAKIMA AZARKESLIK EDIRIK YANI BIZ DE BESIKTASLIYIZ!!!! IMZA: .....:::::XXaKKeRR:::::..... |
her zaman her yerde ONCE ALLAH dir ve bizler de onun qulu IMZA: .....:::::XXaKKeRR:::::..... |
KARTALGOL...GOL...GOL... .....BESIKTAS..... IMZA: .....:::::XXaKKeRR:::::..... |
hoş geldin kardeş aramıza burdan dünyanın her yerindeki beşiktaşlılaraa selamlar gönderiyorum .. |
tüm beşiktaşlılara selamlar bende yemin ederim |
bızede boyle yemın yakısır super |
Y E M İ N ederim ki bu takımı ölene kadar seveceğime |
her zaman her yerde ne pahasına olursa olsun bu yemine sadık kalacağıma da AND İÇERİM.. |
HERZAMAN HERYERDE ÖLÜMÜNE BEŞİKTAŞLI KALACAĞIMA (YEMİN EDERİM).... |
Yemin Ederim. Alayına isyan Ölümüne Kartall |
ömrümün sonuna kadar ve cehennem buz tutana kadar beşiktaş'a bağlı kalacağıma yemin ederim |
zaten ben hepsini yapıorum sorun yok benim için:D:Dama yinede şerefim üzerini ant içerim:D |
Amblemimdeki ay-yıldıza yemin olsun ki beşiktaşlı doğdum beşiktaşlı kalacağım |
beşiktaşlı doğdum beşiktaşlı öleceğime and içerim.ne olursa olsun yaşadığm sürece beşiktaşlıyım.beşiktaşlı kalacağiım EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK BİZ. |
BEŞİKTAŞ'A BAGLI KALACAGIMA YEMİN EDERİM!! |
Sonuna kadar..Allahına Kadar Beşiktaşlıyız... |
Beşiktaş'a bağlı kalıp başka takım tutmayacağıma Yemin ederim |
ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR BEŞIKTAŞLI KALACAĞIMA YEMİN EDERİMYEMİN EDERİM |
ÖMRÜMÜN SONUNA KADAR ONUN TARAFTARI OLACAĞIMA VE BEŞİKTAŞI SEVMEYE DEVAM EDECEĞİME YEMİN EDİYORUM.... |
Süper bir yemin...Elbette bu yemine katılıyorum. |
Türkiye`de Saat: 18:09 . |