![]() |
Erkek Olmanın 11 Altın Anayasası-''kızlar kızmayın.....'' Kural 1: Altı ya da sekiz ay önce ağzımızdan çıkan herhangi bir söz aleyhimize kullanılamaz. Sarfedilen her kelime bir hafta sonra geçersiz kabul edilmelidir. .. Kural 2: Eğer mankenler gibi giyinmeyecekseniz, bizim de James Bond gibi davranmamızı beklemeyeceksiniz. Kural 3: İki farklı şekilde yorumlanabilecek bir laf edersek ve sizin anladığınız şekli sizi kızdırıyorsa kastettiğimiz kesinlikle diğer anlamıdır. Kural 4: Dergilerdeki her testi birlikte çözmek ne sizin ne de bizim ilgi alanımıza girer. Kural 5: Başka kadınlara bakmamıza kızmayın. Diğerlerine bakmazsak sizin güzelliğinizi nasıl takdir edebiliriz? Kural 6: Cinin görünmesini istemiyorsanı z lambayı ovalamayın. Kural 7: Bir şeyler yapmayı önerebilirsiniz ya da nasıl yapmamızı istediğinizi söyleyebilirsiniz. (İkisini aynı anda söylemeyin yeter!) Kural 8: Maç izlerken, söyleyeceğiniz şeyleri reklam aralarına saklayın. Kural 9: Aldatmayın. Çekip gitmeyi enayi yerine konmaya tercih ederiz. Kural 10: Kısa tişsörtler giyip göbek deliklerini açıkta bırakan kızların kendilerine bakılmasından rahatsız olmaya hakları yoktur. Kural 11: Otomobille giderken en ufak bir sarsıntıda "Sonumuz geldi!" diye bağırmayın. |
baba buyuksun baska bırsy demıyorum |
Kural 5: Başka kadınlara bakmamıza kızmayın. Diğerlerine bakmazsak sizin güzelliğinizi nasıl takdir edebiliriz? pes valla yalanında bu kadarı |
pöfffffffffffff hıhh |
Kural 3: İki farklı şekilde yorumlanabilecek bir laf edersek ve sizin anladığınız şekli sizi kızdırıyorsa kastettiğimiz kesinlikle diğer anlamıdır . efet katılıyorum :D |
eyw. aga güselmiş ;) :D |
Kural 8: Maç izlerken, söyleyeceğiniz şeyleri reklam aralarına saklayın. emeğine sağlık |
EMEĞİNE SAĞLIK |
kartal kolık begenmedı kuralları:) |
:D:Dgerçekler... |
Kural 10: Kısa tişsörtler giyip göbek deliklerini açıkta bırakan kızların kendilerine bakılmasından rahatsız olmaya hakları yoktur. oLay budur bizim bi sucumuz yok :D |
ben o maddelerdekı kızlardan deılım sadece manken gbi giyinmek konusu hariç.. ne beni sevgilim ole giydirir istesemde nede ben zaten istemem... ama dier hersey dogru bencede... mac bende islerim..araba yarıslarına hastayım :) ozellıkle bunlar... bıde gercekten kıslar göbegınızı acıp gezmeyın ıgrenc oluo vede göbekli sısko kızlar gıyıyo onlara hele dicek bişi bulamıommm :):):) ;) |
üsteki arkadaşıma katılıyorum.. burda konuşulması gereken 2 madde var biri 5. kural ikincisi 10 kural. 5. kural çok hoş ve güzel bi kural fakat 10. kural bence öğle değil.bana göre kısa tişört giyipte göbeği görünen kişi yolda o göbeği kapatmak için tişörtü aşağıya çekince bakılan kızların kızmaya hakkı yoktur. |
genel olarak doğru ama 5. madde nasıl bir kılıf uydurmadır ya tebrikler:D |
kız miLLetti değiL mi aman aman :D:D:D:D |
Buna katiliyorum :D Kural 5: Başka kadınlara bakmamıza kızmayın. Diğerlerine bakmazsak sizin güzelliğinizi nasıl takdir edebiliriz? Supersin abi ya |
Alıntı:
aynen katılıyorumm çevir kazı yanmasın:D:D:d ama gerçekten süpersinn.... tebriklerrr... |
Kural 2: Eğer mankenler gibi giyinmeyecekseniz, bizim de James Bond gibi davranmamızı beklemeyeceksiniz. çok doğru tespit |
Alıntı:
sana bu laf tam uymuş... |
bahahah :D:D |
güzell olmuşşş.. bravoo:) |
güzel olmuşş, bravoo:) |
Alıntı:
oy oy oy oyyyyyyyyyyyyyyyyy..... ben öle baska kızlara bakan sevgılım olupta geniş geniş dolasan boynuzlu kıslardan deılım tmm mı ??? bide dier turlu dusun bakalım senın sevgılın baska erkeklere baksa yakısıklı cok etrafta dımı amaaaaaaaaaaaaaaaaa...................... |
gereksiz polemik yaratmayın arkadaşlar ya dishieagle ve veysel :) |
Arzu Kes |
Kural 6: Cinin görünmesini istemiyorsanı z lambayı ovalamayın. bu kural çok yerinde ama dayı bırak da ovalasınlar.. |
Kural 5: Başka kadınlara bakmamıza kızmayın. Diğerlerine bakmazsak sizin güzelliğinizi nasıl takdir edebiliriz? yaratıcıllın bu kadarıı tebrik ediorum walla:D:D:D |
Kısa tişsörtler giyip göbek deliklerini açıkta bırakan kızların kendilerine bakılmasından rahatsız olmaya hakları yoktur. aynen katılıyorum kesınlıkle dogru |
Türkiye`de Saat: 01:51 . |