![]() |
Alıntı:
arada bende orda izliyorum... bazen de idç derneğinin yanında ki beşiktaşlılar derneğinde :) forumda bir hemserim daha cıktı :D |
İst. geldigimde tabi ki inönüde kütahyada Şamata diye bir yer :) ve ya YAkamoz |
vayy hemşo :D yarın nerde izleyeceksin iskenderundaysan bjk derneğinde izleyelim |
ben cafede ızlıyorum daha eglencelı oluyo neden okadar besıktasl arasında :D manyak bısey |
Ankaralıyım ben , Ankarada Bjk ' lıların ortak izlediği yer varmı acaba tunalı veya bahçeli tarafında ?? |
Arkadaşlar diyorumki bir deplasman maçımızı istanbulda olanlar beşiktaşforum üyeleri olarak toplanıp ortak bir yerde izleyelim.Nedersiniz??? |
8yıldır ist.dan da tribünden de uzağım :( kafede orda burda...gittiğim heryeride tribün gibi yaparım ortamı :) |
buyuk macları Maabedımde ızlemeye calsıyorum dogerlerınıde evımde olursam ligtv olmazsam buyuk coşkunun olabılecegı kafede :D |
ewde izliyorum 84 ekran tv ve lig tv yanındada bira ve çerez gol olduğunda bazen dökülüyor ama olsun ayağımı uzatıyorum puf un üzerine koltuğa yaslanıyorun of of süper |
biz babamla atkıları formaları çekiyoruz üstümüze staddaymış gibi izliyoruz evde:D(annem maç olunca evden kaçıyo:D) |
Türkiye`de Saat: 13:53 . |