![]() |
Hepinize başarılar sadece öss değil oksye girecek kardeşlerimde inşallah istediği okulları kazanırlar össde eğer olurda muğlayı kazanan olursa beklerim her türlü yardımı sağlarım:) İnşallah herkes istediği yeri kazanır tekrardan başarılar! |
öss sınavına girecek kardeşlerime sınavda başarılar diliyorum. umarım hepiniz sınavı kazanırsınız. sınav sonuçlarından bizide haberdar ederseniz seviniriz. |
Arkadaşlar hepinize başarılar dilerim,elbette kazanacaksınız,BEŞİKTAŞLISINIZ RUHUNUZ YETER.Naçizane fikrim,hangi üniversiteye girerseniz girin kendinizi geliştirin,yabancı dil öğrenin,müzik aleti çalmayı öğrenin,organizasyonlar yapın....Çünkü(iş dünyasında biri olarak)KİMSE DİPLOMAYA BAKMIYOR,o nedenle kafanızda fazla büyütmeyin,hadi atın golleri gelin arkadaşlar,akşama da İÇERİZ HESAPLAR BENDEN:) |
Alıntı:
|
sınava girecek herkese başarılar... |
Allah bütün Kardeşlerime yardım etsin dilerim çalıştıklarını,haklarını alırlar !!! anti-öss :) |
herkese ve kendime basarilar dilerimde bende:) |
öss Ye Girecek Bütün Kartallara Yürekten Başarilar..allah Hepinizin Yolunu Açik Etsin,güzel ünivesitelere Girmeyi Nasip Etsin Kardeşlerim...başarilar... |
össye giren herkese bol şanslar |
Öss pokumu yeee:D iktidarın basına gelsedim ilk işim sınav sistemini ortadan kaldırmak olurdu inşallah böle biri gelir iktidara |
Türkiye`de Saat: 04:03 . |