![]() |
bende gırıcem ama:( bu sene deılde seneye daha ıyı calısıcam bu sene pek caba sarfedemedım:)) herkeze allah kolaylık versın.!! şeker-cıkolata hıkaye forza DUA :D |
basarılar,SANSSIZSINIZ AMA ILK SISTEM SIZE DUSTU NEYSE UMUDUNUZU YITIRMEIN KAZANICAKSINIZ INSALLAH! |
hepiniz cok saolunnnn |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bende kazanıcam allahın izniyle |
Öss'ye girecek arkadaşlara başarılar diliyorum.Umarım herkes emeğinin karşılığını alır.Bu duyguyu ben tattım.Emeğinin karşılığını almak gerçekten cok güzel...Tavsiyem ise nasıl bir düzene alıştıysanız değiştirmeyin...erken yatma vs...Ankarayı kazanan olursa her konuda yardımcı olurum... |
forumumuzdan oss ye gırecek arkadslar varsa herkese basarılar ve ıstedıklerı yerlerı kazanırlar |
valla ben geçen sene oksye girdim.ordan biliorum bu heyecanı. erken uyuyun(uyuyamıyosunuz.yatakta dönüp duruyosunuz.ondan:D) çikolata yemeyin.rehberlik ööretmenimiz zararlı bile olabileceğini sölemişti.:confused: nacizhane fikilerim:p |
ulennn iyi ki dunya kupasi maclari sabah falan degil yoksa ne olurdu halimiz:D:Dama japon & korea'da oynana maclarin vakti cok kotu oldu ya sinir oldum |
Türkiye`de Saat: 11:03 . |